MASOVNA TUČA U AUSTRIJI: NIJE SE ZNALO KO KOGA BIJE - sukobili se Srbi i Albanaci, potezali i pištolje!

Autor:

Hronika

01.06.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je izvestila da se najmanje tridesetak mladića tuklo, a da su u jednom trenutku odjeknuli pucnji.

MASOVNA TUČA U AUSTRIJI: NIJE SE ZNALO KO KOGA BIJE - sukobili se Srbi i Albanaci, potezali i pištolje!

Foto: Tanjug-AP, Shutterstock

Austrijska policija se obračunava sa mafijom

U Lincu u Austriji ispred jedne diskoteke došlo je do žestokog obračuna tridesetak Srba i Albanaca u kojem se nije znalo ko koga bije, a u jednom trenutku su se začuli i pucnji.

Kako izveštavaju austrijski mediji do obračuna u Lincu je došlo u noći između nedelje i ponedeljka,ispred jedne popularne diskoteke, a samo pukom srećom nije bilo mrtvih. Interesantno je i da se niko do učesnika obračuna nije javio u bolnicu, verovatno iz straha da će biti uhapšen.

U policiji su rekli da je najmanje tridesetak mladića tuklo, a da su u jednom trenutku odjeknuli pucnji. Slučajni prolaznici su se razbežali, a kada su se začule policijske sirene i svi učesnici obračuna su se takođe razbežali. 

- Trenutno se pregledaju snimci iz diskoteke, ali i sigurnosnih kamere sa okolnih objekata. Utvrđeno je da su se sukobili Srbi i Albanci, a ubrzo će biti identifikovani svi učesnici tuče i oni će odgovarati. Takođe će biti utvrđeno i ko je pucao, jer je tokom uviđaja pronađeno više čaura iz različitog oružja, što nam ukazuje da je više ljudi pucalo - objasnio je izvor iz austrijske policije za lokalne medije. 

Inače ovaj obračun Srba i Albanaca se odigrao u trenutku kada je došlo do eskalacije i napada policije, takozvane države Kosovo, na mirne srpske demonstrante u Zvečanu i drugim gradovima na severu južne sprske pokrajine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading