SRBIN IZVEO FILMSKU KRAĐU, PA NESTAO BEZ TRAGA: Ugovorio kupovinu Bentlija u Beču, došao da proba skupoceni automobil, a onda...

Autor:

Hronika

31.05.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intenzivno traga za poliniocem ove drske krađe, a radi se o državljaninu Srbije.

SRBIN IZVEO FILMSKU KRAĐU, PA NESTAO BEZ TRAGA: Ugovorio kupovinu Bentlija u Beču, došao da proba skupoceni automobil, a onda...

Foto: Republika

Bentli

Austrijska policija traga za srpskim državljaninom starim 33 godine i njegovim za sada neidentifikovanim saučesnikom zbog sumnje da su u Beču ukrali luksuzni automobil marke "Bentli".

Osumnjičeni je kontaktirao jednog muškarca (47) iz Beča koji je ponudio "Bentli" na prodaju i sa njim dogovorio probnu vožnju, a kako prenose austrijski mediji, nakon što je srpski "kupac" seo za volan, ubrzo se zaustavio na praznom parkingu.

Tada se tik uz njega zaustavio drugi automobil iz koga je izašao drugi osumnjičeni i vlasnika vozila uz pretnju pištoljem naterao da izađe iz svog automobila. Srbin je seo u automobil svog saučesnika a ovaj u "Bentli" i obojica su se odvezli u nepoznatom pravcu.

Policija intenzivno traga za počiniocima ove drske krađe za koju im je zaprećena višegodišnja kazna zatvora jer je reč o veoma skupom automobilu čija se vrednost, u zavisnosti od modela, kreće i preko 250.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading