OPTUŽNICA ZA VOĐU NAVIJAČA PARTIZANA: Napao policajca na utakmici sa Čukaričkim!

Autor:

Hronika

31.05.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo je za vođu navijača Partizana tražilo jedinstvenu kaznu od 2 godine i 9 meseci zatvora, kao i novčanu kaznu od 50.000 dinara.

OPTUŽNICA ZA VOĐU NAVIJAČA PARTIZANA: Napao policajca na utakmici sa Čukaričkim!

Foto: Privatna arhiva

Vođa navijača Partizana

Protiv Davida V. (24) Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas Višem sudu u Beogradu optužni predlog zbog sumnje da je 11. aprila ove godine nasrnuo na policijskog službenika prilikom pražnjenja tribine stadiona FK “Čukarički” na prekinutoj utakmici izmedju FK “Čukarički” i FK “Partizan”.

Okrivljenom se na teret stavlja krivično delo Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

Tužilaštvo je u optužnom predlogu sudu predložilo da Davidu V. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osudjivan. Takođe je predložilo da mu sud opozove uslovnu osudu od godinu dana zatvora i da mu izrekne novu jedinstvenu kaznu od 2 godine i 9 meseci zatvora, kao i novčanu kaznu od 50.000 dinara. Predloženo je i izricanje mere bezbednosti zabrane prisustvovanja fudbalskim i košarkaškim utakmicama sportskog društva “Partizan” u trajanju od pet godina.

Postoji opravdana sumnja da je David V. 11. aprila na stadionu “FK Čukarički” tokom prekida domaće prvenstvene utakmice izmedju “FK Čukarički” i “FK Partizan” fizički napao policijskog službenika Z.A. On je u momentu pražnjenja tribina, dok se nalazio u grupi navijača, kaišem crne boje udario Z.A. u predelu šlema i štita, a potom se udaljio u grupu navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading