OKONČANA DRAMA U KRUŠEVCU: Muškarac se popeo na kulu zbog BIZARNOG razloga, dva sata trajalo spasavanje, podignut i dron (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.05.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Kruševca u početku je odbijao pomoć, međutim spasioci su uspeli da ga nagovore da sarađuje, te su ga spustili.

OKONČANA DRAMA U KRUŠEVCU: Muškarac se popeo na kulu zbog BIZARNOG razloga, dva sata trajalo spasavanje, podignut i dron (VIDEO)

Foto: Wikipedia, Tanjug

Policija na terenu kod kule Don Žon

Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice i policije u Kruševcu su na terenu da bezbedno spustili B.T. (46) koji se popeo na Don Žon kulu.

B.T. je preko društvenih mreža prenosio uživo snimak spasavanja.

Kako se nezvanično saznaje, a sudeći prema snimcima koji je B.T. objavio ranije, u pitanju je izazov koji je muškarac uradio želeći da se dokaže svom prijatelju i dokaže mu da je moguće popeti se na kulu.

Podignut je dron sa strunom, kako bi povukao kanap, ali muškarac je u početku odbijao pomoć, međutim spasioci su uspeli da ga nagovore da sarađuje i dodali mu zaštitnu opremu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Drama je trajala više od dva sata. U porti crkve Lazarica i u arheološki park Lazarev grad je više desetina radoznalih posmatrača, pišu Novosti.

Evakuaciju je otežalo i stanje kule, kamenje je sklono krunjenju. Najmanje dva veća kamena su pala na zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading