ISPRAVKA! Mišljenje veštaka o masakru u Ribnikaru nisu "otkrića" o osobinama dečaka ubice

Autor:

Hronika

27.05.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika objavio je članak koji je fektčeker portal Raskirnkavanje.ba ocenio kao klikbejt.

ISPRAVKA! Mišljenje veštaka o masakru u Ribnikaru nisu "otkrića" o osobinama dečaka ubice

Foto: Nikola Mutić, Facebook

Kosta Kecmanović

Na portalu Republika objavljen je članak pod naslovom "OBOŽAVAO JE SEBE I VEROVAO DA JE BOLJI OD DRUGIH: Sudski veštak otkrio jezive detalje o dečaku ubici" u kojem su tvrdnje sudskog veštaka Ljubiše Božića predstavljene kao "otkrića iz istrage" vezano za masakr u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

To, međutim, ne odgovara istini, pošto je je veštak iznosio svoje lično mišljenje i nije uključen u istrag. 

 

Članak je prenesen kao otkriće osobina dečaka ubice što nije tačno i detaljnom analizom portala Raskrinkavanje.ba ovaj članak je označen kao klikbejt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Neko

28.05.2023 09:03

Zašto se ne ispita dadilja koja je čuvala decu,logično je da je ona provodila više vremena sa decom nego roditelji jer su mrali da rade???

Odgovori 10 12
Fokus

28.05.2023 12:37

Koliko roditelja može da ima fokus samo na detetu? Oni imaju još jedno dete, dakle 100% fokus na jednom detetu nije bio moguć. Pogotovo što sa njim nisu imali problema. Nikakvih. I koliko majki može sebi da priušti da ne radi i da 24 sata gleda samo u dete? Univerzitetska profesorka, da ostavi posao i nauku i da gleda u dete 24 sata? Ne bi onda studirala, doktorirala...To su sada priče... Posle bitke svi smo generali. Niko ništa nije primetio. U školi je bio više nego sa roditeljima.

Odgovori 5 13
Carls

30.05.2023 00:25

Ko da se Taj K. Uvek morao previse dokazovati u svemu ispred roditelja, po pisanju mi deluje da je bio mirniji, mozda nezniji I da to roditelji nisu od malena prihvacali na njemu, vjerovatno najviše otac pa onda mama, uvek se ga teralo previse u nesto, sve pre pre pre.. a najviše u nesto sto mozda on nije bio,ko da je zato toliko mrzio devojčice Jer je I on u sebi mozda bio vise devojcica ali to je bilo Doma neprihvatljivo.. On ima jako los emotivni razvoj..