OPTUŽNICA ZA HIRURGA SA VMA KOJI SE SUMNJIČI ZA PORODIČNO NASILJE: Evo kolika mu kazna preti

Autor:

Hronika

26.05.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo je predložilo sudu da se okrivljenom zbog izvršenja navedenih krivičnih dela izrekne kazna shodno zakonu.

OPTUŽNICA ZA HIRURGA SA VMA KOJI SE SUMNJIČI ZA PORODIČNO NASILJE: Evo kolika mu kazna preti

Foto: Privatna arhiva

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u krivičnom postupku koji se vodi protiv okrivljenog hirurga Nikole O. zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio krivično delo Nasilje u porodici i krivično delo Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija podnelo je optužnicu Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

S tim u vezi, tužilaštvo je predložilo sudu da se okrivljenom zbog izvršenja navedenih krivičnih dela izrekne kazna shodno zakonu, uz istovremeni predlog tužilaštva da se okrivljenom produži pritvor, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo ili učiniti delo kojim preti, te okolnost da je za krivično delo sa elementima nasilja koje se okrivljenom stavlja na teret propisana kazna zatvora preko pet godina, a način izvrsenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading