INCIDENT U KOSOVSKOJ: RAZJARENI SILEDŽIJA NAPAO RADNICU U PEKARI! Prolaznik upao u lokal i pretukao napadača

Autor:

Hronika

25.05.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nasilnik je vozilom Hitne pomoći uz pratnju policije prebačen u bolnicu.

INCIDENT U KOSOVSKOJ: RAZJARENI SILEDŽIJA NAPAO RADNICU U PEKARI! Prolaznik upao u lokal i pretukao napadača

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Napadnutu radnicu pekare u Kosovskoj ulici spasio je mladić koji je sa ulice video šta se dešava i odmah skočio u objekat i sukobio se sa napadačem. Nije isključeno ni da joj je spasio život, s obzirom na opštu eskalaciju nasilja tokom poslednjih meseci.

Podsetimo, radnica pekare u Kosovskoj ulici u Beogradu napadnuta je oko 18 časova od strane muškarca starog oko 30 godina. Povređeni muškarac je u jednom trenutku došao do pekare i počeo da vređa radnicu i da joj preti. Posle vređanja i maltretiranja radnice napadač je izašao iz pekare, ali se ubrzo vratio i ponovo nasrnuo na radnicu koja je u tom trenutku stajala na vratima pekare i počeo ponovo da je vređa i preti, a prema rečima očevidaca izgledalo je kao da će da počne da je bije.

Međutim, kako Kurir saznaje na licu mesta, sve to je video prolaznik koji je bio na obližnjem pešačkom prelazu i zaleteo se na nasilnika i udario ga nekoliko puta čime je praktično sprečio da muškarac povredi radnicu!

- Udario ga je dva tri puta posle čega je nasilnik pao. Taj momak prolaznik je samo sprečio da se možda dogodi ono najgore, ko zna kakve je namere imao taj muškarac... - kaže za Kurir žena iz obližnje radnje.

Nasilnik je vozilom Hitne pomoći uz pratnju policije prebačen u bolnicu. Mladić koji je reagovao i udario muškarca dao je izjavu na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (2)

Loading
Iva

25.05.2023 20:18

Bravo za prolaznika! Dajte ime i prezime coveka! Ne bi svako tako pomogao.

Vesna

25.05.2023 21:12

Bravo za prolaznika, to je pravi muskarac