SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD GADŽINOG HANA: Vozilo prešlo u suprotnu traku i izazvalo čeoni sudar, jedna osoba PREMINULA

Autor:

Hronika

23.05.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naložena je obdukcija, dok je uviđaj u toku.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD GADŽINOG HANA: Vozilo prešlo u suprotnu traku i izazvalo čeoni sudar, jedna osoba PREMINULA

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Danas, oko 15.00 časova na putu N.Banja - Gadžin Han-Bonjince, u blizini sela Ličje, opština Gadžin Han putničko vozilo "Opel Astra " kojim je iz pravca Ličja ka Semcu upravljao G.J.  (1967) iz Velikog Krčimira, opština G.Han je najverovatnije usled neprilagođene brzine  uslovima puta ulaskom u krivinu prešlo na suprotnu stranu kolovoza i čeono se sudarilo sa putničkim vozilom " VW wento" kojim je iz suprotnog pravca upravljao V.S. (1958) iz Brzog Broda kod Niša.

Tada je njegov otac  S.R. (1936) iz Brzog Broda, koji se prevozio na zadnjem sedištu  automobila zadobio povrede od kojih je preminuo na licu mesta dok su  S. V. i  njegova supruga  S.D. (1968) koja je bila na mestu suvozača zadobili povrede i preveženi su u KC u Nišu  gde je utvrđeno da se radi o lakšim povredama, dok je vozač vozila ''Opel astra" J.G. zadobio teške I po život opasne povrede i nalazi se u   KC Niš .

U toku je uviđaj od strane dežurnog zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu. Naložena je obdukcija, kao i uzimanje krvi od osumnjičenog radi utvrđenja prisustva alkohola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading