OTKAZALO MU SRCE ZA KAFANSKIM STOLOM!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

14.02.2018

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

P.S (49) iz Crne Bare preminuo je dok je sedeo za kafanskim stolom. Njega je konobar pokušao da probudi misleći da je zaspao, međutim, čoveku je otkazalo srce zbog infarkta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako prenosi portal telegraf.rs tragedija se dogodila prekjuče u restoranu "Mačvanska avlija" u centru Bogatića, a nesrećni čovek je juče sahranjen na mesnom groblju u svom selu.

Konobar u restoranu, koji je nesrećnog poznavao jer žive u istom selu, kaže da je u prvi mah bio ubeđen da je gost zaspao. Pokušavao je da ga probudi, a kada je shvatio šta se zapravo desilo, pozvao je hitna pomoć.

- Kad je naručivao piće rekao je kako je došao do Centra za socijalni rad koji se nalazi odmah do našeg restorana. Imao sam posla i kada sam shvatio da će zakasniti na razgovor u Centru, drmao sam ga, pokušavao da probudim i zvao da ustane. Međutim, samo je klonuo je na sto i tada sam shvatio da se nije uspavao. Nažalost, lekar koji je došao konstatovao je da je preminuo – priča konobar za telegraf.rs.

Doktorka Rada Jurišić iz službe urgentnog prijema Doma zdravlja u Bogatiću potvrdila je da P.S. otkazalo srce zbog infarkta i da reanimacijom nisu uspeli da ga spasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading