ZNAMO DA SI SADA SA SVOJIM DRUGARIMA U BOŽIJEM NARUČJU: Na sahrani male Angeline rođaci i prijatelji održali POTRESAN GOVOR (FOTO)

Autor:

Hronika

17.05.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na tužnoj povorci je bilo na stotine uplakanih ljudi, a mala Angelina je sahranjena u belom kovčegu

ZNAMO DA SI SADA SA SVOJIM DRUGARIMA U BOŽIJEM NARUČJU: Na sahrani male Angeline rođaci i prijatelji održali POTRESAN GOVOR (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Na beogradskom groblju Lešće danas se održava sahrana Angeline Aćimović (14), devojčice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", u kojoj je 3. maja, trinaestogodišnji Kosta Kecmanović napravio masakr, ubivši sad već devet školskih drugova i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića.

Na sahrani je govor održao patrijarh Porfirije, a onda su govor održali i jedan rođak, drugarica i sestra.

- Znamo da si sada sa tvojim drugarima u božijem naručju i da pevate najlepšu simfoniju i da nema reči utehe za tvoju porodicu kojoj je bol veliki kao vulkan. Hvala lekarima Tiršove sto su nam dali da 12 dana milujemo tvoje nepomično telo. Znamo da si otišla na nebo jos 3. Maja - rekao je rođak.

Foto: Nikola Mutić

 

 

Na tužnoj povorci je bilo na stotine uplakanih ljudi, a mala Angelina je sahranjena u belom kovčegu.

Patrijarh je na čelu povorke i održao je opelo.

Na sahrani su bila i dva dečaka na štakama, koji su verovatno ranjeni u pucnjavi.

Republika

Foto: Nikola Mutić

 

 

Angelina je, inače, deseta žrtva Koste Kecmanovića koji je, posle incidenta, smešten u psihijatrijsku ustanovu, na posmatranje i lečenje.

Kostin otac je, u međuvremenu, uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Republika

Foto: Nikola Mutić

 

 

Podsetimo, u masakru je, pored stradalih, povređeno trinaestoro dece. Jedan od njih, Vladimir, nalazi se još uvek u bolnici. On ima povrede kičme i drugih organa i nije životno ugrožen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading