ISPRAVKA: Porodica dečaka ubice ne odlazi iz Srbije

Autor:

Hronika

13.05.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika, datuma 13.05.2023 objavio je članak sa naslovom "PORODICA DEČAKA UBICE ODLAZI IZ SRBIJE? Kosta Kecmanović ostaje sam u psihijatrijskoj ustanovi", koji je Raskrinkavanje.ba u svojoj analizi ocenilo kao klikbejt.

ISPRAVKA: Porodica dečaka ubice ne odlazi iz Srbije

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Kosta Kecmanović


Celu analizu možete pogledati ovde: https://raskrinkavanje.ba/analiza/mediji-nastavljaju-cijediti-tragediju-u-beogradu-za-klikove

U tekstu se navodi da se porodica dečaka seli iz Srbije, ali nigde ne piše da je do ovoga zaista došlo i da se zaista dešava.

U pitanju su preporuke koje je nekolicina psihologa dalo porodici dečaka radi njihove bezbednosti.

Dakle, ovakvim naslovom, dovode se čitaoci u zabludu da veruju u nešto što pak nije celovita istina - da se porodica dečaka seli, kada zapravo to nigde nije potvrđeno.

Porodica dečaka se ne seli, kao što se to tvrdi u naslovu, već joj je tako preporučeno i zato je naslov ocenjen kao klikbejt i prenošenje lažnih, neproverenih informacija.

Takođe, u tekstu je navedeno da je majka dečaka uzela odsustvo sa posla, što takođe nije proverena i potvrđena informacija, a da je lokacija na koju će se preseliti porodica tajna. Istina je pak, da u ovom trenutku niko ne može da sa sigurnošću tvrdi da li će do preseljenja porodice doći ili ne i da za to ne postoje nikakvi dokazi.
Isto tako nema naznaka da dečak ostaje sam u psihijatrijskoj ustanovi, kao što je to prvobitno navedeno i naslovu teksta.

Portal Republika izvinjava se svojim čitaocima na dovođenju u zabludu.

(Republika.rs)
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (33)

Loading
Marina

13.05.2023 13:05

Bežanje. A odgovornos za višak oružja za koji otac nema dozvolu ? I u koje svrhe ga je posedovao ? Šta je sa tužbama roditelja za pretrpljenu duševnu bol, stresove ? To bi trebalo mama i tata ovog monstrumaa da plate, a ne tek tako da odu ...

Odgovori 68 89
Mila

13.05.2023 17:58

@Marina - Tako je,sramota!

Odgovori 20 24
Dr

13.05.2023 23:11

@Marina - Otac će dobiti zatvorsku kaznu

Odgovori 10 21
Milos

14.05.2023 00:52

@Marina - Sta da plate? Dete gledas kroz novac? Da plate roditeljima pobijenu decu? O cemu ti curko pricas? I kad plate, sta onda?

Odgovori 30 51