OPLJAČKAN PAROHIJSKI DOM KOD SENTE: Lopovi odneli oko 300 hiljada dinara - potraga za počiniocima i dalje traje

Autor:

Hronika

10.05.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razbojnicima koji su opljačkali stan sveštenika se i dalje traga.

OPLJAČKAN PAROHIJSKI DOM KOD SENTE: Lopovi odneli oko 300 hiljada dinara - potraga za počiniocima i dalje traje

Foto: Wikipedija/ SANU

Crkva u Molu

Iz parohijskog doma u Molu kod Sente, za sada nepoznati razbojnik ili više njih, ukrali su juče između 200 i 300 hiljada dinara, potvrđeno je za medijima u senćanskom  Osnovnom javnom tužilaštu.

Kako su kazali za medije, i dalje traje potraga za počiniocima, i da nema informacija da li je krađu počinilo jedno ili više lica.

- Još uvek ne znamo ko je počinilac ovog krivičnog dela. Iz parohijskog doma u Molu inestalo je zmeđu 200 do 300 hiljada dinara. Operativno se radi na ovom predmetu, a za počiniocima se traga. Znamo da je parohijski dom obijen i u njega su upali vinovnici ovog krivičnog dela - kazali su iz Osnovnog javnog tužilaštva Senti za Alo!.

Meštani Mola pričaju da je u trenutku pljačke u stanu bila popadija koja je slučaj prijavila kikindskoj policiji, ali je sve na nivou nagađanja i seoskih priča. Zvaničnu potvrdu o tome ko je pozvao policiju i da li je u momentu pljačke bilo nekoga u stanu, nismo dobili od nadležnih organa.

- Krađa se desila juče u jutarnjim časovima. Priča se da je popadija bila u stanu kad su lopovi upali i da je nakon što su otišli prijavila obijanje i krađu kikindskoj policiji. Ne možemo da verujemo da je neko opljačkao parohijski dom. Sigurno je u pitanju neko ko je znao da će tu naći pare - kažu za Alo! meštani Mola koje pripada opštini Ada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading