TOLIKO TOGA VOLEO, BIO USPEŠAN I TALENTOVAN, A ONDA JE U DANU UGAŠEN NJEGOV ŽIVOT: Reči mladog pijaniste nastradalog na Vračaru kidaju dušu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.05.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedini dečak Andrija Č. (14) od osmoro dece koje je na licu mesta u OŠ "Vladislav Ribnikar" hicima iz pištolja likvidirao Kosta Krsmanović (13), bio je poznati pijanista, bavio se tenisom i fotografijom.

TOLIKO TOGA VOLEO, BIO USPEŠAN I TALENTOVAN, A ONDA JE U DANU UGAŠEN NJEGOV ŽIVOT: Reči mladog pijaniste nastradalog na Vračaru kidaju dušu! (VIDEO)

Foto: andrijacikic.com

Osnovac Andrija Č., koji je 5. marta napunio 14 godina, bio je dobitnik više prvih nagrada na nacionalnim i međunarodnim muzičkim takmičenjima, kao i dobitnik specijalne nagrade za izvođenje kompozicije Burgmuller Etude D-dur 2019. godine. Takođe, on je nastupao na više koncerata i učestvovao na međunarodnom takmičenju. 

 

 

- Volim da vozim bicikl, bavim se fotografijom i izradom zanimljivih video zapisa koje podvlačim interesantnom muzikom. Volim matematiku, volim sport, a posebno volim tenis. Voleo bih da sviram "Mađarske igre" od Bramsa, voleo bih da sviram "Turski marš", takođe volim i Rahmanjinova - rekao je Andrija Č. koji je izvodio Paganinija u videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, a na kome tokom njegove priče ide pesma Dino Merlina "Eh da je tuga sneg".

Predstavljao Srbiju na pesmi za dečiju Evroviziju

Njegovu bogatu biografiju upotpunio je i odlazak na dečiju pesmu Evrovizije krajem novembra 2020. godine, kada je u Varšavi ispred svoje zemlje nastupio kao član nacionalnog žirija.  

Da podsetimo, Kosta Kecmanović (13) uleteo je u zgradu obrazovno-vaspitne ustanove i u holu ubio radnika obezbeđenja i tri devojčice, a zatim uleteo u kabinet istorije koji je prvi do vrata. U tom trenutku u učionici je imalo čas njegovo odeljenja. Kosta je pucao u nastavnicu i drugove i tada ubio petoro i više ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading