EKSKLUZIVNO! DEČAK UBICA IMAO PLAN "B"! U ranac stavio rezervni pištolj pre nego što je krenuo u krvavi pohod! Pogledajte kako on izgleda! (FOTO)

Autor:

Hronika

05.05.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović (14) juče je u O.Š. Vladislav Ribnikar na Vračaru ubio osam svojih drugara i člana obezneđenja. Ranio je još šestoro dece i jednu nastavnicu.

EKSKLUZIVNO! DEČAK UBICA IMAO PLAN "B"! U ranac stavio rezervni pištolj pre nego što je krenuo u krvavi pohod! Pogledajte kako on izgleda! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović je, kako je ispričao policiji, zločin planirao skoro mesec dana, napravio je plan ulaska u zgradu, spisak za likvidaciju i osmislio čitavu akciju, a dokazi za to su pronađeni u stanu porodice Kecmanović.

On je u krvavi pohod pošao sa napravljena četiri molotovljeva koktela i dva očeva pištolja, za koje je čovek, inače poznati srpski radiolog, ima dozvole i koji su navodno bili u sefu, a Republika je ekskluzivno objavila sliku kompletnog oružja koje je dečak sa sobom poneo u školu. Tu fotografiju je napravio u stanu pre nego što je iz njega izašao.

Svo oružje je spkovao u ranac i krenuo u krvavi pir.

Sa jednim pištoljem je izvršio zločin, a drugi, kao i molotovljevi kokteli, nađeni su mu u rancu odmah po hapšenju.

Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, i drugi pištolj je bio pun, i trebalo je da mu bude zamena u slučaju da prvi zakoči ili u njemu ne bude dovoljno metaka da pobije sve koje je planirao.

Prema onome što je rekao policiji, molotovljeve koktele je napravio kako bi ih postavio i zapalio na vratima škole i time onemogućio policiju da uđe pre nego što "završio posao".

Podsećamo, Kosta Kecmanović, učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i radnika obezbeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je juče minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru. 

Pretpostavka je da se dečak na ovaj monstruozni zločin, koji je detaljno planirao mesec dana, odlučio jer je navodno bio žrtva vršnjačkog nasilja i večito izopšten iz društva.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading