KOSTA, KECMANE, ČEKAMO TE! Da li je bilo vršnjačkog nasilja?! Odgovor možda leži u ovoj fotografiji!

Autor:

Hronika

04.05.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masakr koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" počinio Kosta Kecmanović (13) zavio je čitavu Srbiju u crno ali i otvorio brojna pitanja.

KOSTA, KECMANE, ČEKAMO TE! Da li je bilo vršnjačkog nasilja?! Odgovor možda leži u ovoj fotografiji!

Foto: printscreen

Ko je odgovoran, ko je zakazao, kako i zašto je došlo do krvavog pira u osnovnoj školi na Vračaru u kojem je ubijeno osmoro učenika i domar - samo su neka od pitanja koja se nižu kao na traci pošto se iz minuta u minut pojavljuju nove informacije o ovom, za sada nezabeleženom slučaju u Srbiji.

Centralno pitanje, pak, svakako je zašto je trinaestogodišnji Kosta, dečak iz ugledne porodice i uzoran đak, odlučio da krene u krvavi pohod i ubije školske drugove i čitave porodice zavije u crno, a odgovor bi mogao da se krije u jednoj fotografiji koju je na svom profilu objavio Milan Antonijević.

- Ova stara fotografija iz parka pored osnovne škole Vladislav Ribnikar je poraz društva, a svi koji su doprineli da deca ovi pišu svom drugaru proteklih godina ili na to nisu reagovali, iako im je to posao, slobodno mogu da preuzmu i deo odgovornosti. Čekamo vas! #odgovornost - napisao je Antonijević na Tviteru uz fotografiju na kojoj piše "Kosta Kecmane. Pederu! Čekamo te".

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Mama

04.05.2023 15:57

Mene juče razapeše kad napisah da je dete bilo žrtva. Daleko bilo da je to opravdanje da nekoga i pretuče, a kamo li da onakav zločin počini. Ali, prvo je uništen on, prepametno i uzorno dete, pa je onda uništio tolike živote i porodice.

Roditelj

05.05.2023 12:54

@Mama - Sin mi je isao u drugi razred i odjednom mi je trazio da ga ispracam do ulaska u skolu sto je meni bilo cudno i pritegnem ga kuci i prizna mi da su mu dva sedmaka stalno trazili pare i da se on njih plasi. Sreca sto sam primetio promenu ponasanja.....

Neko realan

04.05.2023 17:12

IDIOTI on vas je nacekao !

Bogdan

04.05.2023 18:15

Maltretirali su decka ni krivog ni duznog a sada im se osvetio, dok su nastavnici jedna velika nula kao pedagozi posto nisu znali da prepoznaju signale, posto je sve to daleko otislo cim su se usudili da pisu grafite ovako javno. Ta deca sto su ga maltretirala su deca nekih finansijski jakih ljudi i radila su sta su htela, tako da mi ih nije zao posto on ih nije napao iz cista mira da bi ga nazvali psihopatom. Ovo je samoodbrana a skolski kadrovi se ne bave decom i sve rade povrsno. Izvolte rezultat i toga ima koliko hocete samo sto se potiskivalo. Za ovo delo je krivo rukovodstvo skole, nastavnici pa tek onda roditelji. Sve drugo je okretanje cinjenica.

Odgovori 15 5