DETALJI MASOVNE TUČE NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Upali u lokal, razbijali sve pred sobom, pa napali vlasnicu i dve gošće - žene završile u Urgentnom!

Autor:

Hronika

02.05.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do tuče na Bežanijskoj kosi je došlo kada je grupa muškaraca upala u lokal i počela da vređa vlasnicu i lomi inventar.

DETALJI MASOVNE TUČE NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Upali u lokal, razbijali sve pred sobom, pa napali vlasnicu i dve gošće - žene završile u Urgentnom!

Foto: Tanjug, Pixabay.com

Policija sankcionisala nasilje

Sinoć je izbila masovna tuča na Bežanijskoj kosi u kojoj su povređene tri žene koje su se nalazile u jednom ugostiteljskom objektu.

Prema prvim informacijama, do tuče je došlo kada su muškarac i devojka upali u lokal i počela da vređa vlasnicu i lomi inventar, a zatim da je i fizički napada.

Pored vlasnice lokala na Bežanijskoj kosi, napadnute su još dve gošće ugostiteljskog objekta koje su se zatekle na licu mesta.

Povređene žene su prevezene u Urgentni centar i njima su konstatovane lake telesne povrede.

Marko P. (40) i njegova devojka Nina R. (37) uhapšeni su noćas na Bežanijskoj kosi zbog ovog napada.

Gosti su obavestili policiju koja je ubrzo stigla i ispred lokala zatekla Marka P. i Ninu R. koji su bili u vidno alkoholisanom stanju.

- U razgovoru sa gostima lokala i pretučenom vlasnicom, utvrđeno je da su osumnjičeni muškarac i žena pravili nered u kafiću, bacali čaše i flaše, a kada im se vlasnica suprotstavila, napali su i nju i još dve gošće. Nakon policijskog uviđaja policajci su priveli Marka P. ostali su kolima Hitne pomoći prevezeni u UC zbog ukazivanja lekarske pomoći - objasnio je izvor i dodao:

- I Nina je nakon pregleda dovedena u policijsku stanicu. Ona i njen momak su zadržani na trežnjenju na osnovu Zakona o prekršajima.

 

Da  podsetimo, sukob se dogodio u jednom restoranu sinoć oko 23.20 sati.

- U tuči su učestvovali muškarac i četiri žene. Sumnja se, da su svi malo više popili i da su se posvađali. Svađa je kulminirala u tuču u kojoj su četiri osobe zadobile povrede - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da je Hitna pomoć prevezla povređene u Urgentni centar, dok je policija obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno uzrok svađe, a kasnije i fizičkog obračuna.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading