JEZIVA NESREĆA NA "MAGISTRALI SMRTI": U udesu kod Čačka učestvovala tri vozila, jedno potpuno uništeno - troje povređenih hitno prebačeno u bolnicu!

Autor:

Hronika

28.04.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogodio se lančani udes na "magistrali smrti" kod Čačka u kome je zbog preticanja kolone došlo do sudara tri putnička vozila.

JEZIVA NESREĆA NA "MAGISTRALI SMRTI": U udesu kod Čačka učestvovala tri vozila, jedno potpuno uništeno - troje povređenih hitno prebačeno u bolnicu!

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na "magistrali smrti", u mestu Donja Gorevnica kod Čačka, u kome su učestvovala tri putnička vozila.

U ovom udesu povređene su tri osobe, a zbog ovog incidenta na putu Čačak - Kraljevo stvorene su velike kolone vozila i saobraćaj se odvija neizmenično.

- Dogodio se lančani udes u kome je zbog preticanja kolone došlo do sudara tri putnička vozila. Jedan auto koji je učestvovao u udesu je po potpuno uništen, dok je na ostalima pričinjena veća materijalna šteta - kazao je jedan od očevidaca za agenciju RINA.

Odmah po prijavi na lice mesta stigle su ekipe Hitne pomoći koje su povređene učesnike transportovali u Opštu bolnicu u Čačku.

- Na urgentno odeljenje primljene tri muške osobe povređene u saobraćajnom udesu. Sva tri pacijenta stabilnih vitalnih parametara. Prvi povređeni starosti 35 godina sa povredom vratne kičme. Drugi povređeni starosti 45 godina sa povredom donjeg ekstremiteta i stopala i treci povređeni starosti 24 godine sa povredom glave i vrata. U toku je dijagnstika pacijenata. Za dalje informacije o težini telesnih povreda, posle odrađene dijagnostike - potvrdila je Marija Stranjanac iz ove Zdravstvene ustanove.

Nakon obavljenog detaljnog uviđaja, pripadnici saobraćajne policije utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading