PRIŠTINSKI MEDIJI OBJAVILI IDENTITET UHAPŠENIH POLICAJACA: Oni su manipulisali dokazima u istrazi ubistva Olivera Ivanovića?!

Autor: Republika

Hronika

11.02.2018

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski portal gazetaexpress.com objavila je da su pripadnici policije Kosova, koji su juce uhapšeni zbog manipulacije dokazima u istrazi ubistva lidera Gradanske inicijative Olivera Ivanovića, policajci Dragiša Marković i Žarko Jovanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Uhapšeni su pripadali Policijskoj stanici Severna Mitrovica i protiv njih je primenjena mera policijskog zadržavanja od 48 sati, navodi portal.

Pronađen pištolj

Do hapšenja je došlo po nalogu Osnovnog suda u Mitrovici i tokom pretresa kod pritvorenih je pronaden jedan pištolj TT sa dva šaržera sa devet metaka, kalibra 7.62 mm koji će biti iskorišćeni u daljoj proceduri.

Iako se ni u saopštenju Policije Kosova niti Policijskog inspektorata ne daje identitet pritvorenih, portal gazetaexpress.com piše da se radi o Dragiši Markovicu i Žarku Jovanovicu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Žrtva surove likvidacije: Oliver Ivanović

Suspenzija do okončanja istrage

Iz Državnog tužilaštva je saopšteno da će Osnovno tužilaštvo u Mitrovici podneti zahtev nadležnom sudu za određivanje pritvora od 30 dana za pritvorene pripadnike Policije Kosova, dok je Policija Kosova donela odluku o njihovoj suspenziji do okončanja istrage.

Prošle nedelje je u prištinskim medijima pisano da Kosovska obaveštajna agencija i Policija Kosova znaju ko je ubica Olivera Ivanovića ali da za sada neće uhapsiti ubicu zbog prikupljanja dodatnih dokaza.

Oliver Ivanović je ubijen 16. januara ispred sedišta njegove stranke u severnom delu Mitrovice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading