MISTERIOZNI POZIV: Zoran je bio pored Jelene u trenutku kada je ubadana u glavu do smrti!

Autor: Republika

Hronika

10.02.2018

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozvala je Jelenu u vreme kada je ona ubijana i neko se javio. Ko je iza misterioznog poziva i dalje se ne zna.

Foto: ST/REPUBLIKA
Krvava majica u kojoj je pronađeno telo ubijene Jelene Marjanović

Vladimir i Miloš Marjanović nisu se nalazili u trenutku ubistva Jelene Krsmanović u blizini Crvenke, već na benzinskoj stanici, odnosno kod kuće, rezultat je veštačenja mobilnih telefona članova porodice Marjanović, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, veštačenje mobilnih telefona, koje je pre skoro dve nedelje stiglo u Više javno tužilaštvo, ukazalo je na bitne detalje u istrazi ubistva pevačice Jelene Krsmanović. Pored toga što pokazuje da je Zoran Marjanović bio u neposrednoj blizini svoje supruge u trenutku kada je ona monstruozno ubijena, značajno utiče i na detalje vezane za ostale Marjanoviće, ali i pozive upućene pevačici .

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Zoran i Jelena u srećnijim danima

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je u petak optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva svoje supruge Jelene. On se tereti za teško ubistvo, za koje mu je zaprećena kazna zatvora do 40 godina.

- Rezultati veštačenja pokazali su lokaciju Vladimira i Miloša Marjanovića u vreme ubistva - potvrđuje izvor.

Takođe, istraga o telefonima pokazala je da je telefon pevačice zazvonio posle ubistva.

- U to vreme zvala ju je Vera Vukomanović, kuma Jelenine svekrve. Ali, to ne pokazuje da je sa druge strane žice bila pevačica - priča dobro obavešten izvor.

Pitanje je i zašto je kuma u to vreme uopšte i zvala Jelenu, kada joj je, navodno, pre toga Zoran svakako već javio da kreću u potragu za njom.

To još jednom baca senku na misteriozne pozive upućene pevačici, jer nije poznato ko se na telefon javio.

Jelenina majka takođe je rekla da je ćerku zvala kada je otišla na trčanje. Prvi put, kako je ispričala policiji, pozvala je ćerku i ona joj se javila i rekla joj da dolazi čim istrči krug. Međutim, kada ju je drugi put pozvala (otprilike u vreme ubistva), na telefon se ponovo neko javio, ali nije poznato ko, jer je sa druge strane bio muk.

Telefoni porodice Marjanović poslati su na veštačenje po zahtevu tužilaštva, nakon brojnih kontradiktornih izjava svedoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading