TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Kola Hitne pomoći imala udes, povređen radnik!

Autor: Tanjug

Hronika

09.02.2018

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sedam saobraćajnih nesreća u Beogradu prošle noći je povređeno 10 osoba, od kojih jedna teže, izjavila je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Radnik Hitne povređen u udesu/Foto: Ilustracija

Kola Hitne pomoći koja su ka Urgentnom centru iz Novog Beograda prevozila jednog povređenog koga je udario automobil, imala su udes na uglu Nikole Dobrojevića i Tošinog bunara, te je druga ekipa te službe preuzela i tog povređenog, i jednog lakše povređenog medicinskog tehničara (44) Hitne pomoći.

Dvoje 23-godišnjaka je povređeno kad ih je udarilo vozilo sinoć u Zaplanjskoj ulici, a dvoje u saobraćajnoj nesreći kod Kliničkog centra Srbije, na raskrsnici Birčaninove i Resavske ulice, dok je jedan povredjen u Ulici braće Ljubinković.

Dvojica muškaraca su povređena u nesreći u Ulici Zdravka Čelara pred ponoć, a jedna žena kod Beogradskog sajma. Svo troje je odbilo prevoz u bolnicu.

Hitna pomoć je prošle noći obavila 101 intervenciju. Pomoć su mahom tražili astmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima, ljudi s visokim krvnim pritiskom i s povišenom temperaturom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading