VUK MOB U TUŽLAŠTVU: Na Ceraku u kafiću mu izboden drug, morao da kaže šta sve zna (FOTO)

Autor:

Hronika

30.03.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob je, kako se saznaje, ispričao sve o nemilom događaju.

VUK MOB U TUŽLAŠTVU: Na Ceraku u kafiću mu izboden drug, morao da kaže šta sve zna (FOTO)

Foto: Dragan Kadić

Vuk Mob

Tri mladića izbodena su 20. januara u kafiću na Ceraku, a dvojica su zadobila teške telesne povrede i nalazila su se na reanimaciji. Treći, mladić je odbio da sarađuje sa policijom, a celom događaju je prisustvovao i reper Vuk Mob.

Danas se ovaj muzički izvođač pojavio kao svedok u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u procesu koji se vodi povodom nanošenja teških telesnih povreda.

Vuk Mob je, kako se saznaje, ispričao sve o nemilom događaju.

Da podsetimo, povređeni momci su A.S. (26), M.V. (26) i D.D. (24).

Kako smo ranije pisali, drugovi koji su sedeli sa trojicom mladića jednog od ranjenih D.D. (23) dovezli su automobilom i ostavili ga ispred Urgentnog centra, a zatim se udaljili. 

M.V. su dovezli do Spasovdanske ulice i ostavili, a nakon toga je kolima hitne pomoći prevezen na Urgentni centar.

A.S. je ostavljen ispred Hitne pomoći.

- D.D. je uboden u stomak, M.V. u vrat, a za A.S. još uvek nisu poznate povrede - kazao je tada izvor i dodao da oni koji su u stanju da govore odbijaju da sarađuju.

Poznati reper Vuk Mob se tada pojavio u Urgentnom centru, jer je jedan od povređenih mladića njegov najbolji drug, ali je negirao da je bio na licu mesta.

- Nisam bio u tom kafiću kad se sve dešavalo, već sam došao posle jer sam pre toga bio kod nekih prijatelja. Policija je uredno saslušala sve nas, rekao sam da sam tek stigao. Bio sam u lokalu pored, oni su proveravali ceo taj deo u kraju. Jesam bio u Urgentnom, to mi je drug, ali ne bih u detalje. Ne znam za sada ništa više od toga, ali znam da sa tučom nemam nikakve veze - izjavio je Vuk tada za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading