MLADEN VIŠE NIJE U KRITIČNOM STANJU: Oglasila se majka za Republiku - još uvek ne zna da je ostao bez bake i deke!

Autor:

Hronika

30.03.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj sin je Bogu hvala bolje, više nije u šok sobi - rekla je majka teško povređenog Mladena P, kome su baka i deka poginuli u nesreći kod Požege.

MLADEN VIŠE NIJE U KRITIČNOM STANJU: Oglasila se majka za Republiku - još uvek ne zna da je ostao bez bake i deke!

Foto: Printskrin: Tanjug

Nesreća kod Požege

Mladen P. (28) iz Užica koji je zbog teških povreda opasnih po život prevezen u Klinički centar Kragujevac 23. marta posle nesreće kod Požege u kojoj su nastradali njegovi deda i baba po majci Miroslav i Ljiljana Milivojević iz Sevojna, više nije u kritičnom stanju, saznaje portal Republika.rs. 

- Moj sin je Bogu hvala bolje, više nije u šok sobi. On je postao svestan i oporavlja se, a operisana mu je butna kost i sanirane druge povrede. Izgubila sam roditelje, a Bogu hvala da mi je sin bolje - rekla je danas Mladenova majka za portal Republika.rs.

Prema navodima majke, mladić još uvek ne zna da je u nesreći ostao bez dede i babe.

Da podsetimo, do udesa je došlo na pravini kroz mesto Uziće kada je vozilo "zastava 101“ kojim je upravljao Miroslav Milivojević pokušalo da pretekne kamion, na deonici na kojoj je preticanje dozvoljeno. U tim trenucima naišao je kombi pekarskog preduzeća iz Užica čiji vozač je, primetivši da mu je u traci putničko vozilo koje mu ide u susret, pokušao da pobegne desno, ali nije vredelo.

Od siline udara u kombi “kec” se odbio i udario u kamion.

Ljiljana je stradala na licu mesta, dok su svi napori lekara užičke bolnice da spasu Miroslava ostali uzaludni. Podlegao je sa teškim, višestrukim povredama po glavi i telu.

Njihov unuk Mladen P. koji je bio na zadnjem sedištu dedinog automobila je prevezen u užičku bolnicu sa lica mesta, ali je zbog težine povreda odmah transportovan u Klinički centar u Kragujevcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading