HOROR NA ZVEZDARI: Dete godinama držao zatvoreno, ženu zverski pretukao

Autor: Republika

Hronika

27.03.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevenčani suprug maltretirao i ženu i ćerku.

HOROR NA ZVEZDARI: Dete godinama držao zatvoreno, ženu zverski pretukao

Foto: Republika

Kako Republika saznaje, u prostorijama PS Palulula došla je I.L. bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U.P. zbog nasilja u porodici.

I.L. došla je sa vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografišanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Prema našim saznanima, žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u predelu nosa i da je tako je zaobila prelom.

Nije smela da se sama uputi u Urgentni centar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19.03.2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu milicije na Paliluli.

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari.

Na celokupni događaj kontaktiran je dežurni zamenik Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provera.

Na navedenoj adresi, kako saznajemo, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su devojčicu (P.L.) koja se nalazila jako u teškom stanju.

Policijski službenici PS Palulula više puta odlazili na adrese koje je I.L. navela i zakoju postoji verovatnoća da će se osumljičeni pojaviti, on se do sada nije pojavio.

Konsultantovan zamenik Prvog OJT-a u Beogradu, koji je nakon svega predočenog naložio da se uradi uviđaj mesta događaja, da se za  odgovornim licem raspiše potraga za kd 194 stav 3, kd 193 stav 1, kd 196 stav 2 u vezi stava 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading