JEZIVO! PIJANI I DROGIRAN SIN MASAKRIRAO OCA: Komšija zatekao Petrovo telo u lokvi krvi - lice mu bilo UNAKAŽENO

Autor:

Hronika

22.03.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika došla da svedoka zločina, meštanina koji je zatekao mrtvog Stanojevića jedva prepoznatljivog na podu komšijine kuće.

JEZIVO! PIJANI I DROGIRAN SIN MASAKRIRAO OCA:  Komšija zatekao Petrovo telo u lokvi krvi - lice mu bilo UNAKAŽENO

Foto: Facebook, Google Maps

Petar Stanojević(56 ) umro je u strašnim mukama od pesničenja i šutiranja sina Zorana Vuletića(21), prema navodima komšije Bogosava koji je pozvao policiju da prijavi da je nesrećni muškarac ubijen u kući komšije Nemanje Kovačevića.

Bogosav je za Republiku ispričao detalje nezapamćenog zločina u Bosutu, selu kod Sremske Mitrovice. On tvrdi da je komšija u čijoj kući je sin ubio oca, za dlaku izbegao smrt. Takođe, nam je poručio da ne tražimo Nemanju da nam prepriča dolazak oca i sina jer je već negde po selu pijan i nesposoban za razgovor pošto je i jutros bio ispred prodavnice i pio.

Republika

Foto: Facebook, Google Maps

Zoran Vuletić osumnjičen za ubistvo oca Petra

- Zločin se desio oko jedanaest sati preksinoć. Ja sam ujutru u šest sati saznao od Nemanje Kovačevića da je u njegovoj kući Peru Kaleju, kako smo ga zvali, ubio sin koji se doselio kod njega posle mnogo godina. Kazao mi je da je bio sam u kući kad je čuo lupanje kapije i haos u dvorištu. Ubrzo su mu otac i sin upali u kuću i počeli pijani da se tuku, pokušao je da ih urazumi , ali je i on bio pijan i shvatio je da je Zoran u naletu besa spreman i njemu da naudi pa je pobegao kod druga u selu da tamo prespava. Kada se ujutru pre šest vratio kući na podu je zatekao unakaženog Peru i dotrčao je kod mene da mi kaže. Rekao mi je da bi i njega Zoran ubio da nije pobegao - ispričao je Bogosav za Republiku.  

Meštanin Bosuta je čim je ujutru čuo od Nemanje za zločin pohitao u njegovu kuću da proveri da li je Petar preminuo ili je samo u nesvesti nakon batinanja sina. 

- Proverio sam da li je Pera stvarno mrtav, tako što sam ga nogom udario u taban. Video sam da u njemu više nema života jer mu je lice bilo potpuno ulubljreno, sve je bilo ubačeno unutra i nos i oči i usta, sve. Pozvao sam policiju koja je stigla u sedam i nesto, otprilike sat vremena posle mog poziva. Kad su obavili uviđaj, ubicu su pronašli da spava u očevom krevetu - ispričao je Bogosav.

Komšija tvrdi da je Nemanja Kovačević pre dolaska oca i sina i krvavog pira u njegovoj kući, prethodno dolazio kod njega. 

- Nemanja je uveče pre nego su kod njega upali Pera i sin dolazio kod mene, platio mi je dug i uzeo pola litra rakije šljive i otisao kući da legne. Kad ne lezi vraže upadoše divlji i isteraše pitome. Pitao sam Nemanju jel ima davao rakiju, ali on mi je rekao da nisu sedali nego su došli tukući se. Slomili su mu astal, televizor i štošta još po kući- prepričava Bogosav. 

O ubici Zoranu seljani nemaju mnogo saznanja osim što im je poznato da je bio strašno problematičan, da pije i drogira se, te da mu je uzor beogradski razbojnik Kristijan Golubović, a o čemu svedoče i njegove objave na Fejsbuku.

- Kažu da je bio na Kosovu, a neki pričaju i unostranstvu. Oca je ubio pošto su celo popodne i veče pili pivo ispred prodavnice u selu. Kad se prodavnica zatvorila, Zoran je lupao na vrata i radnice su njemu i ocu rekle "Iidite u kafić", mi ne radimo više. Prodali su im još piva i oni su  odatle otisli kući, a onda kod Nemanje - kazuje komšija.

Bio zapušten, retko pričao o sebi

Petar Stanojević je u Bosut došao pre više od deset godina, a neki su čuli da ima dvoje, a neki troje dece sa tri različite žene. 

- Mi smo mu dali nadimak Pera Kaleja, jer je bio rumunski rom koji je dosao iz Prahova u majčinu kuću. Meni je pričao da se ženio dva puta. On o sebi nije mnogo govorio. Pričali su da mu je ćerka dolazila u posetu. Znam da je bio strojar na brodu, mašinac koji se starao o motoru i da je radio u Hrvatskoj. U našem mestu ga niko nije viđao sa ženama. Bio se prepustio, strašno se ugojio i zapustio - istakao je Bogosav.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading