KUPIO GROBNA MESTA ZA SEBE I ĆERKU, PA SE ZAKUCAO U BANDERU: Jezivi detalji plana oca iz pakla - bio nezadovoljan posle razvoda, a onda REŠIO da uradi OVO (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac je bio sa ćerkom u automobilu, kojim se zakucao u banderu u mestu Dražanj u opštini Grocka, a iza svega stoji jeziva priča.

KUPIO GROBNA MESTA ZA SEBE I ĆERKU, PA SE ZAKUCAO U BANDERU: Jezivi detalji plana oca iz pakla - bio nezadovoljan posle razvoda, a onda REŠIO da uradi OVO (FOTO/VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Groblje u Grockoj

Otac (55) poginuo je kada je svojim automobilom "fiat punto" udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova ćerka (18) koja je bila sa njim teško povređena. Kako portal Republika.rs saznaje, otac se automobilom namerno zakucao u banderu, a pre toga je označio dva grobna mesta za sebe i nju.

Otac je bio sa ćerkom u automobilu, kojim se zakucao u banderu u mestu Dražanj u opštini Grocka, a kako saznaje portal Republika.rs na licu mesta, želeo je da izvrši ubistvo i samoubistvo.

Kako saznajemo, pre same nesreće je drugaricu svoje ćerke isterao iz vozila preteći joj nožem, kako bi ostao sam sa detetom, nakon čega se zakucao u banderu "fijat puntom".

Ćerka se spasla jer je digla noge kako ne bi ispala kroz šoferšajbnu.

- Tinejdžerka je za sada u bolnici u stabilnom stanju. Ima brojne teške povrede i prelome - kaže deda za portal Republika.rs.

Inače, poginuli muškarac je teško podneo razvod braka, a sa ženom se rastao u januaru mesecu dva dana nakon ćerkinog punoletstva.

 

Kako je rečeno za naš portal, ona je njega trpela više od 20 godina, bio je posesivan i nasilan. Kada ga je ostavila u januaru, nabavio je oružje.

Prema našim saznanjima, on je oružje poneo sa sobom ukoliko mu misija ubistva i samoubistva vozilom n e pođe za rukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading