UHAPŠENA TENISERKA SVE SLAGALA DEČKA : MMA treneru ništa nije jasno - neće da ga vidi

Autor:

Hronika

20.03.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena učenica srednje škole u Beogradu uhapšena jer je smartom prevozila skoro devet kila droge od dečka je krila istinu i gde je i šta radi, saznaje Republika.

UHAPŠENA TENISERKA SVE SLAGALA DEČKA : MMA treneru ništa nije jasno - neće da ga vidi

Foto: MUP, INstagram

Uhapšena teniserka

Prošle nedelje hapšena Jelena M, koja je učenica jedne srednje škole u Beogradu i teniski trener zapravo je krila istinu od svog izabranika, MMA trenera Mateja T. sa kojim živi. 

Republika

Foto: Facebook-MMA klub

Matej T.

 

- Iz poruka koje je sa njim razmenila pre nego je uhapšena, vidi se da je Jelena dečku prećutala da ide na Kopaonik odakle je prevezla tinejdžera i osam i po kilograma marihuane za koju tvrdi da je nije ni dodirnula, kao ni torbu koju je policija pronasšla u njenom gepeku, a u kojoj je bila droga -  kazao je izvor Republike. 

Naime, Jelena je osim Kopaonika dečku prećutala i kretanje po Beogradu, a što je interesantno ona je dečku poručila da ne dolazi kod nje u pritvor. 

Inače, Republika je pisala da je teniserkin dečko takođe saslušan u policiji vezano za njen slučaj da bi se ispitala njegova eventualna umešanost u nezakoniti posao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading