HOROR U LESKOVCU: Kamion pokosio ženu na pešačkom prelazu, preminula u bolnici

Autor: Republika

Hronika

18.03.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamiondžija, koji je izlazio iz ulice Žikice Španca je na peščakom prelazu propustio decu, ali ženu nije video.

HOROR U LESKOVCU: Kamion pokosio ženu na pešačkom prelazu, preminula u bolnici

Foto: Republika

Hitna pomoć

Povređena žena, Lj. V. (81) iz Leskovca koja je oko 11.20 časova dok je prelazila na pešačkom prelazu na raskrsnici Bulevara Nikole Pašića i Žikice Jovanovića Španca u Nišu, doživela strašnu nesreći, kobnu po nju, pregazio je kamion sa prikolicom, preminula je u Urgentom centru odeljenja za reanimaciju u Nišu.

Kamiondžija, koji je izlazio iz ulice Žikice Španca je na peščakom prelazu propustio decu, ali ženu nije video, naveli su očevici.

Foto: ST/Nebojša Mandić

 

- Naglo je zakočio i vratio se nazad, ali ništa se više nije moglo - ispričali su meštani koji su se zadesili na licu mesta.

Uprkos svim naporima Kardiopulmonalne reanimacije, pacijentkinja je preminula naveli su iz Urgentnog kliničkog centra u Nišu.

Žena rođena 1942. godine dovežena je u svesnom stanju, ali je bila veoma loše. Imala je prelom obe potkolenice - rekao je direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević, pre nego što je žena prebačena za Niš, kako piše Jugmedija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading