UŽAS U NOVOM PAZARU: Nasrnuo nožem na policajca koji je čuvao objekat gde su u požaru nasradala deca, policija traga za napadačem!

Autor:

Hronika

15.03.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenik se u trenutku napada u Novom Pazaru nalazio u patrolnom vozililu.

UŽAS U NOVOM PAZARU: Nasrnuo nožem na policajca koji je čuvao objekat gde su u požaru nasradala deca, policija traga za napadačem!

Foto: YouTube/Printscreen/Kosovo Online Live

Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar intenzivno tragaju za muškarcem, koji je danas oko 12.50 časova, nožem napao policijskog službenika u Ulici 12. Srpske brigade u tom gradu, saznaje indeksonline.rs.

Policijski službenik se u trenutku napada nalazio u patrolnom vozililu, a bio je raspoređen na obezbeđivanju objekta koji je zahvaćen požarom početkom marta ove godine.

Prema saznanjima izvora iz Policijske uprave, napadač je odranije poznat policiji po teškim krivičnim delima, kao što su trgovina narkoticima i slično.

On je otvorio suvozačka vrata na patrolnom vozilu i uz pretnje i psovke nastnuo na policijskog službenika nožem.

Policija intenzivno traga za napadačem.

Da podsetimo, u tom požaru život je izgubilo četvoro maloletne dece, starosti od pola do pet godina starosti, a njihov otac je prošao sa teškim opekotinama opasnim po život.

Inače, Amra, majka četvoro mališana koja su se ugušila u požaru u Novom Pazaru, trudna je, potvrdio je njen dever. Trudnoća joj je otkrivena kada su je doktori pregledali zbog povreda koje je zadobila u požaru.

Ona je još uvek u bolnici, a njenom mužu Ahmetu još niko nije rekao da su im deca stradala.

- Amra je saznala da je u drugom stanju, reč je o ranoj trudnoći, prvom trimestru. Ona je i dalje u sanatorijumu, lekari su mi rekli da je stabilno, samo ni sa kim ne razgovara - rekao je za Alo Ahmet, i dodao da je taj dan prvi put video brata u bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading