BOSANCI IZ BRČKOG I SANSKOG MOSTA BILI LOGISTIČARI: Pripremili teren za likvidaciju Eskobara - isplivali novi detalju jezivog ubistva!

Autor:

Hronika

14.03.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci su imali zakazan sastanak sa Eskobarom kako bi mu prodali automobil, a predstavili su se kao muškarci iz Brčkog i iz Sanskog Mosta.

BOSANCI IZ BRČKOG I SANSKOG MOSTA BILI LOGISTIČARI: Pripremili teren za likvidaciju Eskobara - isplivali novi detalju jezivog ubistva!

Foto: Shutterstock, MUP

Osumnjičeni za ubistvo Ranka Radoševića Eskobara

Nikšićanin Ranko Radošević, zvani Eskobar, koji se dovodi u vezu sa "škaljarskim klanom", i koji je navodno bio blizak ubijenom Jovanu Vukotiću, likvidiran je u četvrtak u kafiću na benzinskoj stanici u Rušnju. Policija je uhapsila Stefana Z. i Luku V. za njegovo ubistvo, a za dvojicom muškaraca iz BiH za koje se pretpostavlja da su logističari u izvršenju krivičnog dela se traga.

Kako saznaje portal Republika.rs, oni su imali zakazan sastanak sa Eskobarom kako bi mu prodali automobil, a predstavili su se kao muškarci iz Brčkog i iz Sanskog Mosta.

Protiv dvoje osumnjičenih, državljana BIH, istraga je pokrenuta zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pomaganju.

U ceo slučaj je upletena i maloletica, koja je komunicirala sa Eskobarom u cilju njegovog lociranja. Kako se nezvanično saznaje, devojka (17) se Radoševiću i udvarala.

Naime, Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (35) iz Kraljeva su se na saslučanju kao osumjničeni za ubistvo branili ćutanjem. Nakon njihovog saslušanja sud je raspisao poternicu za dvoje državljanina BiH koji su im bili ločistička pomoć. Sumnja se da su nakon likvidacije pobegli iz Srbije.

U pritvoru se od subote nalazi i maloletnica koja je, inače, i devojka jednog od osumnjičenih. Njoj se na teret stavlja da je učestvovala u namamljivanju Radoševića. Naime, osumnjičeni su Eskobaru nudili automobil za kupovinu. On im je predložio da ga dovezu na pumpu kako bi ga pogledao. Na mesto likvidacije došli su "golfom 4". Njega su ukrali u Kraljevu.

Republika

Foto: St/N. Pančić, MUP

Ranko Radošević ubijen u Rušnju

Ubistvo u Rušnju

Naredbom o sprovođenju istrage Stefanu Z. i Luki V. na teret se stavlja da su 9. marta 2023. godine oko 11:05 sati na podmukao način lišili života R.R, koji je usled zadobijenih povreda preminuo u 11:32 časova i pri tome su sa umišljajem doveli u opasnost život tri gosta u kafiću.

Noseći hirurške maske preko lica, obojica su, kako se sumnja, kada su ugledali oštećenog na parkingu benzinske stanice, izvadili pištolje i ispalili su više projektila u njega dok je stajao ispred ulaza u kafić. R.R. je pobegao u kafić, a za njim je ušao osumnjičeni Stefan Z. i ispalio mu nekoliko projektila u leđa, usled čega je oštećeni pao na pod. Stefan Z. mu je potom prišao i iz neposredne blizine mu ispalio još jedan projektil u glavu.

Takon toga su obojica osumnjičenih pobegli sa lica mesta automobilom marke “Golf 4”, koje su u naselju “Petlovo brdo” zapalili, a potom se odvezli u ranije iznajmljeni stan na Novom Beogradu. Sumnja se da su drugo dvoje osumnjičenih Stefanu L. i Luki V. stvorili uslove za izvršenje krivičnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading