MALOLETNICA SE UDVARALA RANKU ESKOBARU: Obezbedila ubicama njegovu tačnu lokaciju - policija pregleda sve poruke, oduzeto više telefona!

Autor:

Hronika

13.03.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnica imala kontakt i sa licima iz Radoševićevog okruženja da bi mu se približila.

MALOLETNICA SE UDVARALA RANKU ESKOBARU: Obezbedila ubicama njegovu tačnu lokaciju - policija pregleda sve poruke, oduzeto više telefona!

Foto: St/N. Pančić, MUP

Ubijen Ranko Radošević

Maloletnica koja je u subotu uhapšena zbog pomaganja prilikom likvidacije Ranka Radošević (54) u Rušnju, kako portal Republika.rs saznaje, komunicirala je sa Eskobarom u cilju njegovog lociranja.

Kako se nezvanično saznaje, devojka (17) se Radoševiću i udvarala.

Eskobar je inače bio omiljen među ženama i voleo je da se druži sa njima, a dopisivao se sa više njih...

Sumnja se, takođe, da je maloletnica imala kontakt i sa licima iz Radoševićevog okruženja da bi mu se približila.

Uhapšenim Stefanu Zlatanoviću i Luki Vučetiću, kao i maloletnici, oduzeto je više telefona, te se pregledaju poruke koje su razmenili.

- Proveravaju se svi kontakti, pozivi i poruke, a postoji sumnja da je maloletnica komunicirala sa Eskobarom u cilju njegovog lociranja - navodi izvor blizak istrazi.

Da podsetimo, policija je uhapsila Stefana Zlatanovića (28) i Luku Vučetića (26) zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića.

Prema saznanjima Republike, uhapšena je i saučesnica u ovom zločinu, a reč je o malolenoj osobi. Kako se sumnja, ona je stupila u kontakt sa Eskobarom.

Kako otkrivamo, Stefan i Luka su ubistvo Radoševića "odradili" zbog duga za drogu i to je bio način da "skinu" dugovanje.

Njih dvojica se sumnjiče da su 9. marta na benzinskoj stanici u Rušnju usmrtili Ranka Radoševića zvanog Eskobar. Oni su se potom krili u štek stanu na Novom Beogradu, gde ih je uhapsila beogradska policija.

Eskobar je slovio za vođu nikšićkog klana, koji usko sarađuje sa škaljarskim klanom. Njegovo ime se spominjalo i nakon hapšenja klana Veljka Belivuka, kada se jedno od pronađenih vozila vodilo upravo na Radoševića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading