EKSKLUZIVNO! Evo koju poruku je Boća poslao iz zatvora!

Autor:

Hronika

09.03.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor Bogdanović Boća (46), optužen za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27), iz zatvorske ćelije poslao je poruku Miletu Jandriću, nekadašnjem prvom čoveku granične policije, saznaje Republika.

EKSKLUZIVNO! Evo koju poruku je Boća poslao iz zatvora!

Foto: MUP Srbije/youtube.com/ilustracija

Ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića ponovo je dospelo u žižu javnosti nakon što je Republika ekskluzivno otkrila da bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća, optužen za ovu surovu likvidaciju iz septembra 2021. godine, koristi mobilni telefon u zatvorskoj ćeliji, što je najstrožije zabranjeno.

Republika

Foto: Printscreen

Mile Jandrić

Prema našim saznanjima, Bogdanović je iz zatvorske ćelije komunicirao sa Miletom Jandrićem, doslovce tražeći da izvrši pritisak na Đorđa Markova iz Zemuna, koji je takođe uhapšen pošto je kod njega pronađen kilogram eksploziva velike razorne moći.

- Bogdanović je poslao jasan zahtev Jandriću - da se pritiska Markov da optužu G.K. da je on platio za eksploziv. Moramo da namestimo G.K. - otkriva naš izvor upućen u ceo slučaj.

Republika

Foto: youtube.com/Fk Vojvodina

Dalibor Bogdanović

Podsetimo, kako je Republika već pisala, srpska policija je pokrenula opsežnu istragu o o ovom slučaju

- Sve će se proveriti, budite sigurni. Ko je Boći dostavio telefon, kada i kako, sa kim je on komunicirao, koga je zvao, sa kim se dopisivao. Sve će do detalja biti ispitano. Rezultati istrage očekuju se vrlo brzo. Koliko znam, na saslušanje će biti pozvani svi sa kojima je Bogdanović komunicirao - rekao je u sredu naš izvor upoznat sa celim slučajem.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Ubijeni MMA borac Uroš Stefanović

Inače, Viši sud u Novom Sadu nedavno je na četiri godine zatvora osudio Markova zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ko je Dalibor Bogdanović

- bivši policajac koji je u javnosti postao poznat kao telohranitelj Nenada Čanka
- zbog kršenja radne discipline prebačen iz interventne jedinice na administrativne poslove
- bio komesar za bezbednost FK Vojvodina
- četiri puta bio na meti napada i ranjavan
- u maju 2017. učestvovao u pokušaju otmice Gorana Cvijetića, koga su sumnjičili da je imao veze sa ubistvom Novosađanke Teodore Kaćanski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading