NE ZNA SE KO KOGA UDARA, LETE FLAŠE, SEVAJU PESNICE! Objavljen snimak masovne tuče na Ledinama: Bili se oko muzike! (VIDEO)

Autor:

Hronika

06.03.2023

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je obavila uviđaj.

NE ZNA SE KO KOGA UDARA, LETE FLAŠE, SEVAJU PESNICE! Objavljen snimak masovne tuče na Ledinama: Bili se oko muzike! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Dve porodice potukle su se u noći između subote i nedelje oko 01:00 satu jednoj sali za proslave na Ledinama.

Do masovne tuče došlo je nakon verbalne rasprave prilikom proslave "Dani Bosanskog Grahova". Prema prvim informacijama, porodice su se sukobile oko muzike.

U tuči su učestvovali J. Š. (60), I. Š (60), N. Š. (34), M. Š (32) iz jedne porodice i S. D. (49), S. D. (25) i M. D. (24) iz druge porodice.

 

 

Snimak se brzo proširio društvenim mrežama i na njemu se vidi kako se nekoliko muškaraca tuče pesnicama i flašama, a u jednom trenutku se ne zna ko koga udara.

Četiri člana jedne porodice zadobilo je lake povrede i kolima Hitne pomoći prevezeni su u Urgentni centar. Oni imaju povrede po licu i rukama.

Nakon dobijanja lekarskog nalaza povređenih, biće podnete krivične prijave.

Policija će utvrditi kako je do ovog incidenta došlo i sve okolnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading