BRZA AKCIJA POLICIJE NA NAPLATNOJ RAMPI: Mladić i devojka uhapšeni na ulazu u Beograd, u automobilu pronađeno nekoliko kila droge (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.03.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski inspektori su nakon višednevnog operativnog rada, na naplatnoj rampi Beograd, uz pomoć kolega iz Saobracajne policije, zaustavili automobil “Mercedes".

BRZA AKCIJA POLICIJE NA NAPLATNOJ RAMPI: Mladić i devojka uhapšeni na ulazu u Beograd, u automobilu pronađeno nekoliko kila droge (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Pripdnici Ministatstva unutrašnjih poslova, PS Zvezdara zaplenili su oko 10 kg marihuane i uhapsili 2 osobe.

Policijski  inspektori su nakon višednevnog operativnog rada, na naplatnoj rampi Beograd, uz pomoć kolega iz Saobraćajne policije, zaustavili automobil “Mercedes “ koji se kretao iz pravca Niša.

Nakon hapšenja zene (30) i muškarca (34), u vozilu su pronadjene tri vece kese sa oko  10 kg marihuane. Kod osumnjičene je pronađen i paketić sa amfetaminom.

 

 

Po nalogu VJT u Beogradu, određeno je je zadržavanje osumnjičenima za krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading