Otac uspeo da spasi petomesečnu bebu iz plamena, pa se onesvestio! Detalji požara u kući kod Užica!

Autor:

Hronika

28.02.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svu sreću desetogodišnji sin, u trenutku izbijanja požara nalazio se u školi dok su se članovi porodice borili sa vatrenom stihijom.

Otac uspeo da spasi petomesečnu bebu iz plamena, pa se onesvestio! Detalji požara u kući kod Užica!

Foto: RINA

Veliki požar izbio je u selu Kremna kada se zapalila porodična kuća Todosijevića. Vatrena stihija velikom brzinom nosila je sve pred sobom, pa su napolje izleteli samo spasavajući svoje živote. Sve ostalo što su imali pretvorilo se u pepeo, a na mestu gde im je bio dom sada je zgarište.

- Oni imaju dvoje male dece, a u trenutku izbijanja požara u kući je bilo jedno. Otac je uspeo da spasi svoju petomesočnu bebu, jedva ju je izvukao iz plamena kojim je čitava kuća billa zahvaćena. Nakon što je izbavio bebu, pao je unesvest ispred kuće jer se nagutao dima. Zadobio je opekotine po licu, a dete po telu. Oni su hospitalizovani u užičkoj bolnici - kažu za RINU komšije ove porodice.

Republika

Foto: RINA

Kuća Teodosijevića posle požara

 

Na svu sreću desetogodišnji sin, u trenutku izbijanja požara nalazio se u školi dok su se članovi porodice borili sa vatrenom stihijom. Zahvalni su Bogu što su spasili živote, ali ipak ostali su bez svega što su imali i situacija je jako teška.

- Javili su se njihovi prijatelji koji su im pomogli sa odećom i obućom, obezbedili su im prenoćište dok se kuća koju su gradili ne sanira. Želimo da pomognemo ovim čestitim ljudima koji su se našli u nevolji i da saniramo posledice požara na kući kako bi nakon ove tragedije imali ponovo krov nad glavom. Krećemo u prikupljanje pomoći porodici u vidu materijala i novca kako bi se oni što pre vratili u svoj dom - kazao je Ivan Divljaković humanista i pokretač ove akcije koji je prošle godine pokrenuo i do kraja realizovo akciju izgrandje nove kuće dečacima iz Sevojna, kojima je kuća izgorela na Božić.

Republika

Foto: RINA

Kuća Teodosijevića posle požara

 

Svi koji žele pomoći porodici Todosijević to mogu učiniti na broj +381 603806443 ili na tekući račun 200000012042003815.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading