JELENA MOLILA UBICU ZA ŽIVOT: On joj zapušio usta i potopio u žabokrečinu!

Autor:

Hronika

05.02.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krsmanović Marjanović (33), za čije je ubistvo osumnjičen suprug Zoran Marjanović (39), još je davala znake života kada je bačena u kanal na nasipu u Crvenki! Novi detalji u istrazi ubistva iz aprila 2016. do kojih je ekskluzivno došao Srpski telegraf govore da je ubica pevačicu "Granda" koja je bila u samrtnom ropcu najverovatnije držao pod vodom dok nije izdahnula!

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Umrla u agoniji

Povrede

- Marjanovićeva je u kanalu na nasipu još bila živa i ubica ju je u polusvesnom stanju bacio u vodu! Ona se svim silama trudila da preživi, pokušavala je da kaže nešto, verovatno je očajnički pokušavala da dozove pomoć i molila ga za život! Međutim, ubica je to sprečio - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Kako navodi naš sagovornik, ubica je Marjanovićevoj u jednom trenutku zapušio usta kako bi je sprečio da govori i gurnuo joj glavu pod vodu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

- Verovatno revoltiran njenom voljom za životom, ubica joj je rukom prekrio usta kako bi je ućutkao! Ipak, tu se nije zaustavio, već joj je glavu gurnuo u vodu! Da je bila živa u kanalu, pokazuju voda i tragovi čestica sa žabokrečinom koji su obdukcijom pronađeni u njenim plućima. Mada nema sumnje da bi od zadobijenih povreda ionako preminula - dodaje naš sagovornik.

Na dan ubistva Marjanovići na dva i po sata pogasili sve telefone, pa tek onda pozvali policiju

Prema njegovim rečima, ovi detalji govore o brutalnosti ubice i samog zločina, ali su za slučaj mnogo bitnije neke druge stvari. Među njima je veštačenje telefona porodice Marjanović koje je pokazalo da su nakon Jeleninog "nestanka" svi, kao po komandi, isključili mobilne telefone!

Uskoro optužnica
2. APRIL 2016.  - Zoran Marjanović prijavio Jelenin nestanak
3. APRIL 2016.  - Pevačicino telo nađeno u kanalu u Borči
15. SEPTEMBAR 2017. - Uhapšen Zoran Marjanović
10. MART 2017.  - Rok za podizanje optužnice

- Veštačenje telefona kao i baznih stanica bez sumnje je pokazalo da se Zoran u vreme ubistva nalazio na delu nasipa koje je označeno kao mesto zločina, te da je stajao pored mrtve supruge kada je prijavljivao nestanak. Ipak, zanimljivo je da se signal njegovog telefona, ali i ostalih članova porodice Marjanović potom gubi na nekoliko sati! - kaže naš izvor.

Postavlja se pitanje zašto bi Marjanovići u istom trenutku ugasili telefone.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Nestali signali

- Kobnog dana u periodu između 17.30 i 19 sati telefoni svih Marjanovića misteriozno su izgubili signal. Prvi je registrovan tek oko 19 sati, i to sa Zoranovog telefona, takođe na nasipu u Borči! Postavlja se pitanje šta su Zoran, ali i ostali Marjanovići radili u tom periodu nakon Jelenine smrti, pa sve do prijavljivanja njenog nestanka. Zašto bi gasili svoje telefone ukoliko su, kako navode, sve vreme pokušali da dobiju Jelenu?! - dodaje naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading