TRLJAO JE MOJU KRV PO SVOM LICU I SMEJAO SE! Potresna ispovest oca kog je sin ubo 41 put nožem, dok je ćerka gledala: Bila su to divna deca, ne znam šta im se dogodilo

Autor:

Hronika

23.02.2023

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve nedelje od monstruoznog ubistva i pokušaja ubistva nadomak Paraćina, koje je potreslo celu Srbiju, tek nakon što je izašao iz bolnice, Miloš Pavlović je progovorio o tome šta se desilo kobne noći.

TRLJAO JE MOJU KRV PO SVOM LICU I SMEJAO SE! Potresna ispovest oca kog je sin ubo 41 put nožem, dok je ćerka gledala: Bila su to divna deca, ne znam šta im se dogodilo

Foto: Privatna arhiva

Miloša Pavlovića (58) iz sela Trešnjevica nadomak Paraćina 5. februara je 41 put nožem izbo sin Marko, koji je nakon hapšenja priznao da je ubio i svoju maćehu Marinu M. (50), a da je u zločinu sa njim učestovala i njegova sestra.

Nesretni Miloš skupio hrabrost da ispriča šta se dogodilo kobne noći u kojoj je umalo izgubio život, kada je sin naskočio na njega i ubo ga sedam puta u leđa.

- Uhvatio sam ga za nož nekako i pali smo sa kreveta, tu je nastavio da me bode. Nekako sam se izvukao i krenuo ka izlazu da bežim kada me je gurnuo niz stepenice usled čega su mi slomljena tri rebra - ispričao je Pavlović, prenosi Blic.

Kako dalje navodi ovaj istraumirani čovek, njegova ćerka je sve vreme prisustvovala krvavavom činu, ali se ne seća da li je i ona učestvovala.

Prema Miloševim rečima, sve vreme je molio sina da prestane da ga bode, a onda se desilo nešto najjezivije:

- Došao je iznad mene i utrljao svoje ruke u moju krv. Stao je iznad mene i počeo da se smeje. Onda se tim krvavim rukama mazao po licu, po očima. Trljao je moju krv po svojoj faci.

JEDVA SE SPASIO

U jednom momentu uspeo je da otme nož iz Markovih ruku, a onda je njegov sin na to upozorio sestru Milicu, kojoj je rekao da beži, za to vreme Miloš je uspeo da stigne do komšinice i zatraži pomoć.

- Ja sam izašao iz kuće i po ledu bos krenuo da trčim, ali me je on sustigao i udario nečim po glavi. Pao sam, a on je uzeo i slomio mi ruku. Drugom rukom sam uzeo nož i stavio ispred sebe, da ga odbijem, kada se on vratio nekoliko koraka unazad, a ja sam se vukao ka kapiji. Samo se okrenuo i otišao je u kuću, a ja sam dopuzao do komšinice preko puta i kukao da zove pomoć. Da me nije čula, iskrvario bih - prepričava jezive detalje Miloš, piše Blic.

JEDINO SU ZA ZATVOR

Kako priča Pavlović sve će uraditi da ništa od imovine ne ostane deci koja su mu nanela ovo zlo.

- Nisam se svađao sa njima, nisam im rekao ružnu reč. Kada sam im jednom rekao da im neću više davati novac, prijavili su me policiji, a ja nikada ruku na njih nisam digao. Imam mlađeg sina i stariju ćerku, sve ću im prepisati da nakon moje smrti ako žele sve rasprodaju, samo da ovima ništa ne ostane. Ne plašim ih se - kaže utučeni otac.

Komšije i Miloševi poznanici smatraju da je za Marka i Milicu zatvor jedino mesto gde pripadaju.

- Vi ne verujete kakva su to deca bila, divna, fina i kulturna. Šta im se dogodilo? Društvo i loše navike. Milica je pre nekoliko meseci napala decu na ulici, tukla ih je, pa su ljudi zvali policiju. Na kraju su došla dvojica policajaca, ali nisu smeli da je nasilno uvuku u kola, već su čekali da dođe koleginica. Za to vreme Milica ih je šutirala, vrištala i ismevala. Kažu da se već nekoliko puta lečila, a čak su joj i dete oduzeli i predali ocu - kaže jedna komšinica, prenosi Blic.

BILI SKLONI KRAĐAMA I NASILJU

Marko i Milica su, po svemu sudeći, bili prave komšije iz pakla, budući da su osim nasilja kojem su stalno pribegavali u prisustvu oca, bili skloni i krađama u komšiluku.

- Marko je letos pokrao jednu ženu u selu, a Milica je upala kod jednog deke u kuću i uzela šta je stigla. U lokalnoj prodavnici su napravili veliki dug, pa je Miloš to otplaćivao. Stalno su mu tražili novac, a kada im ne bi dao, onda su ga tukli - kaže ona, piše Blic.

Podsetimo, zločin se dogodio 5. februara u kasnim večernjim satima. Marko i Milica P. izboli su svog oca Miloša i naneli mu čak 41 ubod, a tek nakon što su uhapšeni, Marko je policiji priznao kako je ubio i maćehu Marinu. Policajci su u kući zatekli jeziv prizor – ženu kako leži u lokvi krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading