USITNJENA TELA ŽRTAVA NEKAD PROSIPALI DUBLJE, NEKAD PLIĆE U DUNAV: Jezivo svedočenje o hororu Belivukovog klana

Autor:

Hronika

21.02.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljeno je suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i članovima njihovog klana za svirepa ubistva i ostala zlodela.

USITNJENA TELA ŽRTAVA NEKAD PROSIPALI DUBLJE, NEKAD PLIĆE U DUNAV: Jezivo svedočenje o hororu Belivukovog klana

Foto: ST/V. LUKIĆ, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Srđan Lalić o Belivuku i Miljkoviću

Danas je u Specijalnom sudu u Ustaničkoj ulici u Beogradu nastavljeno suđenje kriminalnom klanu na čijem čelu su Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković zvani Mare Mesar. Članovi ove grupe se terete za sedam ubistava, silovanja, otmice, trgovinu drogom i oružjem.

Na ovonedeljnim suđenjima, kako je najavljeno, prikazani su snimci i fotografije iz optužnice, asvedok-okrivljeni Srđan Lalić ima priliku i da se izjasni o najbrutalnijim fotografijama koje se nalaze u prepiskama koje su vršene između članova kriminalne grupe Belivuk-Miljković.

Posle pauze, u 12.10 časova, nastavljeno je suđenje monstruznom klanu sa tribine stadiona Partizana.

I dalje se vrši uvid u policijsku foto dokumentaciju sačinjenu u kući na adresi Livadice, Ritpek. 

- Tragovi, makaze, papir i više dlaka - konstatuje sudija i pita:

- Šta je ovo?

Lalić objašnjava da se radi o oštećenju na garažnim vratima.

- Rendgenski snimak...dnevna štampa. Monitor na kojem je pronađen trag, par linija - kazuje sudija. 

Prelazi na fotografije prilaza Dunavu gde su kako Lalić pretpostavlja prosipali džakove sa usitnjenim telima žrtava. Svedok brzo i potvrđuje pretpostavku:

- Ovo je čitav potez ulaska u reku..nekad se ulazilo dublje, nekad pliće. 

PVC džak - kaže sudija, a Lalić tvrdi da nisu koristili plave džakove kakav je prikazan, te da ih nisu vezivali kanapom, nego su vrhove džakova vezali u čvorove. Isto tvrdi i za crne džakove.

Da podsetimo, Srđan Lalić (36) je prvi od tri svedoka okrivljena iz Belivukovog klana koji je osuđen na 18 godina zatvora umesto doživotne robije, koji se sa sricanjem tog statusa obavezao da pred sudom ispriča sve što mu je poznato o monstruoznim ubistvima i drugim zverstvima te kriminalne grupe.

Inače, Lalić je postao poznat javnosti kao Belivukov nasmejani koljač od kada se pojavila fotografija na kojoj se šefom klana smeje iznad izmučenog tela jedne od žrtava, koju su potom zaklali.

On je po zanimanju IT strucnjak, koji je u Belivukovom klanu bio zadužen za nabavku i održavanje kriptovanih telefona sa aplikacijom Skaj, a putem koje su članovi Veljine ekipe međusobno razmenjivali fotografije jezivih zločina, ali ih i slali suprotstvaljenom klanu u znak zastrašivanja.

Tokom dosadašnjeg svedočenja Lalić je klan optužio za dvadestak ubistva za koja do sada nisu optuženi, a žrtve se većinom i dalje vode kao nestala lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading