Pao krvnik koji je unakazio policajca iz Sremske Mitrovice!

Autor: novosti.rs

Hronika

03.02.2018

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP RS uhapsili su u Banjaluci državljanina Srbije Živana Dragojlovića (30) za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog pokušaja teškog ubistva policajca Vladimira Nedeljkovića i prebijanje zatvorskog čuvara Miroslava Manjoša u kafiću "Palata" u Sremskoj Mitrovici.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mesto zločina

Krvava tuča dogodila se 11. decembra prošle godine, kada je više osoba, mahom lokalnih kriminalaca, brutalno pretuklo Nedeljkovića i njegovog prijatelja Manjoša, koje su tukli flašama, stolicama, sekli ih noževima po licu, da bi na kraju i pucali prema njima. Hici su ispaljeni iz dva različita pištolja, a od rikošeta su pogođeni policajac i dve djevojke koja se zatekle u kafiću.

- Begunac je lociran i uhapšen oko 13 časova. Trenutno se nalazi na kriminalističkoj obradi, nakon koje će biti sproveden u Sud BiH u Sarajevu koji će odlučivati o ekstradicionom pritvoru - navode u MUP RS.

Foto: facebook.com/ Zivan Dragojlovic
Živan Dragojlović

Zbog istog slučaja 23. januara u Banjaluci su, takođe po poternici, uhapšeni Vlatko Tojagić (39) i Bojan Pavlović (29) iz Sremske Mitrovice.

- Radi se o pripadnicma organizovane kriminalne grupe koja je ispoljavala bezobzirno nasilje u izvršenju krivičnih dela u kojima nisu prezali ni od potezanja vatrenog oružja - rekao je izvor iz MUP RS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading