BRAT I SESTRA, KOJI SU IZBOLI OCA, ŽIVELI U PAKLU: Milica se prostituisala u porodičnoj kući i govorila da želi VEZU SA TATOM, gledali su zlostavljanje MAJKE godinama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Marko je bio iole normalan, dok Milica nije i njega naterala na drogiranje -svedoči naša sagovornica

BRAT I SESTRA, KOJI SU IZBOLI OCA, ŽIVELI U PAKLU: Milica se prostituisala u porodičnoj kući i govorila da želi VEZU SA TATOM, gledali su zlostavljanje MAJKE godinama!

Foto: Privatna arhiva

Marko Pavlović (23) iz Trešnjevice priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini da je u nedelju ubio maćehu Marinu Milanović (50), a oca Miloša (58) nožem izbo oko 40 puta, dok ga je njegova sestra Milica (27) držala. Nekadašnja prijateljica ove porodice svedoči da je za oba zločina najveći krivac Milica, koja je rođenog brata odvukla u pakleni svet narkotika.

Ona nam je ispričala da je Marka, Milicu i njihovog oca napustila majka kada ju je Miloš namazao medom i vezao za drvo, kako bi je napale pčele.

- To joj je prelilo čašu. Tada je morala da ih napusti, iako je davala sve od sebe da svo četvoro dece izvede na pravi put, ali Markovi i Miličini brat i sestra završili su u hraniteljskoj porodici, a kasnije nisu hteli kontakt sa njima jer su se drogirali. Marko je bio iole normalan, dok Milica nije i njega naterala na drogiranje. On je voleo maćehu Marinu, ali Milica nije, čisto zato što je bila ljubomorna što je u vezi sa njenim ocem, pa je govorila da želi ona da bude u vezi sa svojim ocem, ali i bratom. Toliko joj je droga popila pamet. Novac je zarađivala prostituisanjem. Dovodila je te ljude u porodičnu kuću, na oči oca i brata - opisuje bivša prijateljica Pavlovića za Srpski telegraf.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ubijena Marina sa Milošem, i njena ćerka nakon strašne vesti

Prema njenim rečima, Marko je u ranijoj mladosti bio dobar, ali je poslednjih godina tukao svaku devojku sa kojom je bio, a Milici je ćerka oduzeta.

- Milica se udala sa 16. godina i tada rodila ćerkicu, ali joj je ona oduzeta i data ocu, pošto se ona još tada drogirala. Brat se uvek trudio da je usmeri na pravi put, ali ga je ona, ipak, uvukla u svoj pakao. Više puta je išao kod maćehe u kuću i krao joj stvari. Mučenica je sve trpela jer je mnogo volela Miloša. Jednom je digla i kredit da bi njima dala neki novac. Pre su živeli sa babom koja je dosta zarađivala u Austriji, ali je krila novac po kući, pa su joj ga svo troje krali - priseća se naša sagovornica.

Ona kaže i da je Miloš bio na robiji deset godina u Beogradu, jer je ubio taksistu zbog svega nekoliko hiljada dinara, koji su mu bili potrebni zbog kockanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading