DRAMA NA BANOVOM BRDU: Pucnjava na taksi stanici!

Autor: blic.rs

Hronika

02.02.2018

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Banovom brdu je oko 15.40 došlo do pucnjave, ali za sada nema nikakvih potvrda o ovom incidentu.

Pucali na Banovom brdu/Foto: Ilustracija

- Nama je prvo javljeno da je došlo do pucnjave na taksi stanici, poznatoj "pedesetprvoj", na uglu Požeške i Beogradskog bataljona - rekli su iz Beogradskog taksija.

Beograđani koji žive u ovom delu grada kažu da je deo ulice Beogradskog bataljona ograđen policijskim trakama, te da pripadnici MUP-a vrše uviđaj.

- Mi nismo dobili nikakav poziv sa ove lokacije - kazali su iz Hitne pomoći.

Prema rečima taksiste koji je bio na licu mesta, prvo se na taksi stanici dogodilo čukanje vozila, a zatim je usledila pucnjava.

- Kolega iz "Pink taksija" se parkirao na taksi stanici i usled nepažnje čuknuo vozača "BMW-a" koji je prolazio tuda. Pošto kola nisu bila oštećena taksista nije želeo da idu do mehaničara i ušao je u auto. Međutim, vozač "BMW-a" je bio poprilično ljut. Prvo je otišao, da bi se vratio posle pet minuta. Izvadio je pištolj i pucao u taksi vozilo. Srećom, taksista nije bio u kolima - ispričao je očevidac.

Veoma blizu mestu gde se dogodila pucnjava nalazi se i državni vrtić "Roda", ali i istoimeni bioskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading