SAZNAJEMO! Sentine prljave značke na optužnici: EVO ŠTA IM SE STAVLJA NA TERET!

Autor:

Hronika

08.02.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv trojice inspektora pektora 4. odeljenja Uprave kriminalističke policije, saradnika Slobodana Milenkovića zvanog Mali Senta uskoro će biti podignuta optužnica, saznaje Republika.

SAZNAJEMO! Sentine prljave značke na optužnici: EVO ŠTA IM SE STAVLJA NA TERET!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Prljavi policajci Isakov, Knežević i Vesović biće optuženi zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenja i nanošenju teških telesnih povreda mladiću od 20 godina.

Sentine prljave značke, podsetimo, uhapšene su oktobru prošle godine zbog sumnje da su brutalno pretukli M.I. i to zbog isplate duga od 13.000 dinara kao naknadu za nargile koje su iznajmljivali od njega.

Kako je tada uvrdila Unutrašnja kontrola a zvanično saopštio MUP Srbije u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, saradnici Milenkovića tada su, nakon verbalne rasprave, oštećenima vezani ruku i mučki ih udari po glavi i telu, nanevši im teške telesne povrede.

Uhapšeni inspektori, javnosti su postali poznati u julu prošle godine, kada su došli u Palatu pravde naoružani, o čemu je Republika već pisala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading