SAHRANJENA MARINA KOJA JE KRVNIČKI UBIJENA KOD PARAĆINA: Nesrećnoj ženi presudio sin nevenčanog supruga - zaklao je kuhinjskim nožem!

Autor:

Hronika

07.02.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo se dogodilo 5. februara u selu Trešnjevica kod Paraćina, a danas je Marina ispraćena na većni počinak.

SAHRANJENA MARINA KOJA JE KRVNIČKI UBIJENA KOD PARAĆINA: Nesrećnoj ženi presudio sin nevenčanog supruga - zaklao je kuhinjskim nožem!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ubijena Marina P.

Žena koju je krvnički nožem ubio 23. godišnji mladić, Marko P. iz Trešnjevice kod Paraćina, najviše zbog toga što je bila u dugogodišnjoj vezi sa njegovim ocem, sahranjena je danas na seoskom groblju u tom selu.

Svi meštani ovog podjuhorskog sela sa leve strane Velike Morave kažu da je Marina bila "jednom čovek" i da je stradala "na pravdi boga", od ruke sina čoveka sa kojim je živela skoro deset godina, tako da su ih svi smatrali bračnim parom mada nisu bili venčani i živeli su svako u svojoj kući.

Da podsetimo, nakon što je 5. februara uveče upao u njenu kuću i izbo je nožem, ubica je ostavio nesrećnu ženu usmrćenu i krvavu u krevetu, a zatim je polupao i uništio većinu stvari u kući kao da je nešto tražio.

Potom se vratio u svoju kuću udaljenu nekoliko stotina metara i napao oca Miloša (57) nožem želeći i njega da ubije. Otac je, na sreću, uspeo da pobegne i spase se i pored četrdesetak uboda koje je zadobio. On je pobegao kod komšinice Dragice nakon napada.

Nakon ubistva i napada, ubica je izvršio premetačinu u kući, verovatno tražeći novac.

Marko se ujutru hvalio kako je zaklao Marinu pre nego što je sam otišao u policiju da se prijavi.

Nesrećnu ženu do večne kuće, pored ćerke Violete i sestre Jasmine, ispratili su i brojni rođaci, prijatelji i ostali meštani.

Stanovnici ovog mesta šokirani su onim što se dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading