TRI GODINE ZLOSTAVLJALI MAĆEHU, A SAD JE I UBILI! Zaklana Marina iz Paraćina živela u paklu zbog pastoraka!

Autor:

Hronika

07.02.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novac im je slao deda koji im je i napravio kuću u selu, jednu od najlepših. Ne znam da li im i sada šalje, ali to je ranije bio slučaj. Posle toga troši se Milošev novac, pa Marinin i kad sve nestane, nastaje užas, priča komšija.

TRI GODINE ZLOSTAVLJALI MAĆEHU, A SAD JE I UBILI! Zaklana Marina iz Paraćina živela u paklu zbog pastoraka!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ubijena Marina P.

Marko (23) i Milica P. (27) u selu Trešnjevica kod Paraćina u nedelju su kuhinjskim nožem prvo nasmrt izboli maćehu Marinu M. (50), a zatim pokušali da ubiju i istim nožem teško povredili svog oca Miloša P. (58), godinama su zlostavljali nesrećnu Marinu, a komšije i rođaci ubijene žene kažu "da su znali da je ovo sledeći korak".

Komšije i rođaci ove dve porodice za Kurir kažu da su Marina i Miloš toliko dugo trpeli psihičko i fizičko nasilje od strane Miloševe dece, da su se svi plašili da će ih jednog dana ubiti oboje.

Marina je bila prva žrtva ovog krvavog pohoda, a njeno ubistvo Marko je priznao čim se, jutro posle zločina, predao policiji u Paraćinu.

- Čula sam se sa majkom u nedelju popodne i ništa nije slutilo na tragediju, a ujutru su mi javili najstrašnije vesti. Moju majku su zaklali u krevetu, tragovi krvi su po celoj kući, a onda su sve isprevrtali, lomili i čupali - rekla je Violeta Ž., Marinina ćerka.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kuća ubica u Trešnjevici

 

Međutim, ovo nije prvi put da su Marko i Milica napali svoju maćehu, koja je zbog problema sa njima, ostala da živi sama u kući. Komšinica koja živi blizu porodične kuće Pavlovića, ispričala je da su Marinu brat i sestra već tukli.

Osuđen zbog prebijanja sestre

Marko P. osuđen je, inače, pre manje od mesec dana zbog nasilja u porodici! Prema navodima iz Osnovnog javnog tužilaštva u Paraćinu, on ima tri osuđujuće presude, a poslednja je presuda Osnovnog suda od 17. januara. Osuđen je na kaznu zatvora od jedne godine po prijavi za nasilje koju je podnela njegova sestra Milica.

Sestra je protiv brata podnela još jednu prijavu, takođe za nasilje, ali je ona odbačena u decembru prošle godine.

On je trebalo da se javi i na izvršenje kazne zatvora od tri godine zbog problema koji je napravio u Jagodini, a zbog čega je nosio i nanogicu.

- Komšija je jedan dan jedva spasio jadnu Marinu. Milica joj je udarala glavom u zid i čupala je za kosu. Tad su je spasili, ali sada nikoga nije bilo da joj pogne. Jednom je spasena ona, jednom on - kaže komšinica.

Marina je, inače, sav trud uložima da urazumi Marka i Milicu, da im pomogne da se školuju, dizala kredite, sređivala im sve.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milica i Marko P.

 

- Marko je mnogo voleo, a i ona njega, imali su nesuglasica, ali uvek zbog Milice koja je Marini pravila pakao od života. Marko je u poslednje tri godine počeo potpuno drugačije da se ponaša, postao je i gori od sestre, niko nije mogao da pretpostavi da je spreman na ovako nešto - kaže komšinica.

Marko i Milica poznati su u selu kao problematični, znalo se da onog momenta kad ostanu bez novca, po selu kreću pljačke i razbojništva.

- Maltretirali su čitavo selo, a otac im je bio blagonaklon jer je bio sam sa njima i popuštao je, misleći da ih tako štiti. Ulazili su u prodavnicu i krali, niko ništa nije smeo da im kaže, a neretko su imali i neko oružje sa sobom - kaže komšija Pavlovića.

U kladionicu koja se nalazi u blizini njihove kuće dolazili bi samo da polome televizore, naprave haos dok su pod uticajem narkotika, i odu.

- Novac im je slao deda koji im je i napravio kuću u selu, jednu od najlepših. Ne znam da li im i sada šalje, ali to je ranije bio slučaj. Posle toga troši se Milošev novac, pa Marinin i kad sve nestane, nastaje užas. Međutim, niko nije zbog toga stradao sve do sata, Paraćin ovo nepamti u zadnjih 50 godina! - rekao je on.

Podsetimo, krvavi pir je u ponedeljak uveče započeo Marko P. koji je došao u kuću svoje maćehe, udaljene 500 metara od njegove. Nju je izbo nasmrt, ispreturao kuću, pa otišao svojoj kući gde je pokušao da ubije oca.

- Sestra je držala oca dok ga je on ubadao nožem. Otac ima 41 ubod po telu. Spasio se tako što je uspeo da ode do komšinice - kaže izvor i dodaje da je Marko P. posle ubistva i pokušaja ubistva legao da spava, a sutradan je sam otišao u policiju i sve priznao.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading