OVO JE MLADIĆ KOJI JE JOVANU POVEO U SMRT: Jedva preživeo udese i koronu, a i dalje divlja (FOTO)

Autor:

Hronika

07.02.2023

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre tri godine isti momak je drugim bmw- om takođe sleteo sa puta i bio strahovito povređen, a sada je poveo Jovanu Janković u smrt.

OVO JE MLADIĆ KOJI JE JOVANU POVEO U SMRT: Jedva preživeo udese i koronu, a i dalje divlja (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Društvene mreže

Predrag Nikolić i Jovana Janković

Predrag Nikolić (24) vozač bmw koji je Jovanu  Janković (18) poveo u smrt u selu je poznat po nasilničkoj vožnji. 

Inače je sin vlasnika ciglane u Guberevcu nadomak koje je i sleteo sa puta da Jovanom i dvojicom drugova. 

- Uvek vozi prebrzo i živimo u strahu da će nekoga da pokosi. Otac mu kupuje skupa kola, a on divlja i krši propise. I sam je bio povređen. Otac mu sređuje sa policijom i tužilaštvom da ne bude kažnjen kako bi trebalo i on misli da ke svemoćan, pa nastavlja sa lošim ponašanjem - rekli su Grabovničani za Republiku.

Meštani iz obe Grabovnice, Velike u kojoj je živela Jovana i Male odakle je on, tvrde da je Peđa samo nadljudskim naporima lekara preživeo koronu u leto 2020.  

- Čak 18 dana je bio na respiratoru, a u bolnici je proveo 47 teških dana. Bio je po novinama tim povodom - ispričala je komšinica. 

Foto: Privatna arhiva

Predrag Nikolić

Kažu i da je pre tri godine drugim bmw takođe sleteo sa puta i bio strahovito povređen.

Tvrde da samo zahvaljujući očevim vezama, Predrag  i dalje ima vozačku dozvolu budući da je počinio ozbiljne saobraćajne prekršaje.

Jovanin otac okrivljuje i Predragovog oca takodje i kaže:

- Ljudi  su mi rekli da je otac tog mauna uvek zataškavao sinovljeve prestupe preko svojih veza i para. Neće sada moći. Boriću se ako treba dok sam živ da ga osude kako bi trebalo - zaključuje Srđan uz opasku da mu je upravo otac omogućio da vozi besne automobile za čijim volanom je nesavestan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vizionar

07.02.2023 20:46

Ako ste vec svi znali koliko ludo vozo i kakav je mangup, zasto niste naucili svoju decu da sa takvima ne sedaju u kola. Ne razumem da po svaku cenu mladi zele takvo drustvo a onda ginu. Pokoj mladoj dusi stradale devojke!