DA SE NAJEŽI SVAKA DLAKA NA TELU: Jovana sahranjena na ROĐENDAN svoje majke!

Autor:

Hronika

07.02.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa nastupa pevača Slobe Radanovića u leskovačkom klubu Jovana je izašla raspoložena i na nagovor drugova sela u bmw kojim je sletela sa puta i nastaradala.

DA SE NAJEŽI SVAKA DLAKA NA TELU: Jovana sahranjena na ROĐENDAN svoje majke!

Foto: Privatna arhiva

Jovana Janković

Jovana Janković(18) iz Velike Grabovnice koja je poginula u nedelju ujutru kod Guberevca, vraćajući se iz noćnog kluba sa dvojicom devetnaestogodišnjih drugara, bmw- om koji je vozio Predrag Nikolić (24) iz Male Grabovnice i sleteo sa puta zbog neprilagođene brzine i bahate vožnje, danas je sahranjena u 13 sati!  Da tragedija bude još teža, devojka je na večni počinak ispraćena na rođendan svoje majke!

Stradala devojka je sa ocem i mlađim bratom trebalo da obraduje majku posebnim poklonom i tortom za njen jubilarni 40. rođendan, saznaje Republika. Najmiliji su joj spremali iznenđenje, ali je strašni usud bio brži.  

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Jovana Janković

- Moj život nema smisla od pre tri dana kad sam izgubio ćerku. Maštali smo o svetloj zajedničkoj budućnosti, imao sam dvoje divno dece i ženu, a šta ću sada kada sam ostao bez nje?! Jovana je 23. decembra proslavila punoletstvo. Moje divno dete, koje danas sahranjujemo na 40. rođendan moje žene, njene majke. Bili smo naručili tortu-  grcajući u suzama za Republiku je rekao Srđan Janković, Jovanin otac dok je spremao ćerkinu sahranu. 

 

Neutešni otac, pripadnik Vojske Srbije krivi vozača bmw Predraga Nikolića da mu je pijan odveo ćerku u smrt. Šta o tome kaže, čitajte na Republici uskoro!

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading