ĆERKINOG MI GROBA, SVE ĆU VAS POBITI! Ovako je govorio Marko pre ubistva maćehe!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Moja sestra da sedi gola sa vas 20 klošara, i da je montirate, a ovamo ste mi drugari. Sve ću vas pobiti, ćerkinog mi groba - govorio je ubica Marko

ĆERKINOG MI GROBA, SVE ĆU VAS POBITI! Ovako je govorio Marko pre ubistva maćehe!

Foto: Privatna arhiva

- Ćerkinog mi groba, pobiću vas - govorio je Marko Pavlović (23) iz Trešnjevice pre godinu dana, i celo selo je strahovalo od njega, ali i od njegove sestre Milice (27), sa kojom je u nedelju uveče ocu Milošu (58) naneo oko 42 uboda nožem.

Pomahnitali mladić je pre napada na oca bio u kući maćehe Marine Milanović (50) i tamo je ubio nožem. Oboje su uhapšeni u ranim jutarnjim satima, a meštani malog paraćinskog sela kažu da je bilo samo pitanje dana kada će oni počiniti neko zlo.

Kako smo ranije pisali, dok je sin sekao oca, sestra mu je pomagala u tome, tako što ga je držala, a kada je Miloš uspeo da otme nož Marku, sin mu je polomio ruke šipkom. Tada je ranjeni čovek pobegao kod prve komšinice i rekao joj: "Ubiše me deca, zovi Hitnu!".

Ta žena je pozvala i policiju, koja je ubrzo pronašla Marka u selu, u krvavoj odeći, a on im je otkrio da je iste večeri ubio i maćehu. Milica je, navodno, privedena u porodičnoj kući.
Stanovnici Trešnjevice kažu da svi dobro poznaju Marka i Milicu i da su se uvek bojali da će nekome nauditi.

- Dve nedelje pre zločina, jedna prijateljica je rekla Milošu: "Pazi se, on će te ubiti", a on je odmahivao glavom. Međutim, ipak je došlo do toga da Marko to pokuša. Svi smo znali koliko je opasan i da je spreman na sve. Kada se njegova sestra predozirala pre godinu dana, završila je gola u lokalnoj kladionici sa pijancima i pravili su haos, pa ju je Marko jedva odvukao kući. Tada je na svom Fejsbuku napisao zastrašujući status: "Sram da vas bude. Moja sestra da sedi gola sa vas 20 klošara, i da je montirate, a ovamo ste mi drugari. Sve ću vas pobiti, ćerkinog mi groba" - prepričava poznanica Pavlovića za Republiku.

Njen komšija takođe je posvedočio o paklenom životu koje su imali Milica i Marko, jer, kako kažu, nisu mogli da pobede zavisnost od narkotika.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Miloš Pavlović i Marina Milanović

- Milica je bila opasnija od brata. Od rane mladosti je pravila haos gde god se pojavi jer ju je droga skroz uništila. Spopadala je ljude i decu na ulici. Uletala je drogirana u vrtić da maltretira decu. Penjala se gola na krovove, lomila je izloge u Paraćinu, jednoj ženi je ukrala novčanik... Bila je normalna samo kada popije terapiju. Bez lekova je nesnosna, pa ju je zato brat tukao, kao i u decembru kada ga je poslednji put prijavila policiji. On je prebije i zaključa, a ona pozove policiju i glumi žrtvu - opisuje naš sagovornik.

Drogom promenila lični opis

Milica se samo četiri dana pre zločina snimala uživo na Fejsbuku, gde je pokazala koliko joj se izgled promenio od konzumiranja narkotika. Te večeri je pevušila u kameru, i bilo je očigledno da nije trezna.

U decembru je slavila Svetog Nikolu sa bratom, ocem i maćehom, i to je bila njihova poslednja zajednička fotografija pred tešku tragediju.

On dodaje da su ljudi morali uvek da idu po decu u školu jer su strahovali da će ih Milica napasti, ali da nije bila bezbedna ni po samu sebe.

- Jednom se sekla nožem i to prenosila uživo na Fejsbuku. Bila je nekoliko puta u psihijatrijskoj ustanovi na lečenju, ali bi je uvek pustili posle mesec dana. Pre nekoliko godina je dobila ćerku, ali su joj je oduzeli i sada je kod oca, a ona je istetovirala njeno ime na dva mesta. Marko je dobio ćerkicu u maju 2020. godine, ali ne znamo šta se s njom desilo, pošto se kune u njen grob. Oboje imaju još i brata i sestru, koji su odrasli u hraniteljskoj porodici, a njihova majka ih je svo četvoro ostavila i otišla u Crnu Goru. Imali su i babu u Austriji, od koje su nasledili na desetine hiljada evra, ali su sve spiskali. Malo su uredili kuću, a jedan deo je i Miloš izgubio na klađenju. Za ćerku je govorio da ne može na silu da je leči. Nije imao posao. Išao je u šumu po drva i prodavao ih - zaključuje poznanik Pavlovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading