ŠTEKAO PAKETIĆE U GEPEKU ''LADE'', PA GORKO ZAŽALIO: Policija brzom akcijom uhapsila stanovnika Raške zbog trgovine opojnih droga

Autor:

Hronika

07.02.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom J.P. je po nalogu nadležnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova.

ŠTEKAO PAKETIĆE U GEPEKU ''LADE'', PA GORKO ZAŽALIO: Policija brzom akcijom uhapsila stanovnika Raške zbog trgovine opojnih droga

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Inspektori iz Novog Pazara, efikasnom akcijom zaplenili su 1.588,8 grama marihuane i uhapsili J. P. (1974) iz Raške, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

- Oni su zaustavili putnički automobil marke "lada", kojim je upravljao osumnjičeni J. P. u ulici Save Kovačevića u ovom gradu. Detaljnim pretresom vozila u prtljažniku pronađena je veća količina marihuane koja je bila spakovana u tri pakovanja - potrvđeno je za agenciju RINA u MUP-u.

Osumnjičenom J.P. je po nalogu nadležnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu dalje procesuiran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading