PRITVOR ZA NAPADAČA IZ ČAČKA: Nakon svađe uleteo u kafić sa puškom - teško ranio muškarca (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

06.02.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava se dogodila danas oko 16 sati u Ulici Gavrila Principa u Čačku.

PRITVOR ZA NAPADAČA IZ ČAČKA: Nakon svađe uleteo u kafić sa puškom - teško ranio muškarca (FOTO/VIDEO)

Foto: RINA

Policija na terenu

Više javno tužilaštvo u Čačku odredio je zadržavanje prema osumnjičenom B.S. (56) iz Čačka, zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju, jer je u Ulici Gavrila Principa br. 10 ispalio hice prema R.N.

Kako saznajemo iz izvora bliskog istrazi, nakon kraće svađe sa oštećenim R. N. (39) iz Čačka, B.S. je uzeo lovačku pušku iz svog vozila i pucao u oštećenog, kojom prilikom ga je pogodio u predelu stomaka i pritom mu naneo teške telesne povrede opasne po život.

Osumnjičeni je, nakon toga, pobegao sa lica mesta i sakrio pušku, ali je ubrzo pronađen i proveden u policiju.

Pucnjava se dogodila danas oko 16 sati u Ulici Gavrila Principa u Čačku, a muškarac (39) je teško povređen i hospitalizovan na Urgentno-prijemnom odeljenju u Opštoj bolnici u Čačku. 

- Pacijent je primljen sa prostrelnom ranom prednjeg trbušnog zida i otvorenom ranom glave. Priprema se njegov prijem u jedinicu intenzivne nege - saopšteno je iz Opšte bolnice Čačak.

Očevici ovog događaja kažu da je do pucnjave došlo kada je stariji muškarac ušao u kafić sa puškom i ispalio dva metka u muškarca koji je unutra sedeo. Nakon prvobitnog šoka i pometnje, gosti lokala su pritrčali da pomognu povređenom a muškarac sa puškom je pobegao.

 

 

- Napadač je brzom intervencijom policije pronađen i ponovo doveden na lice mesta, nakon čega će biti priveden nadležnim organima. U pitanju je stariji čovek, a motiv pucnjave još uvek nije poznat - rekao je jedan od očevidaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading