OTAC IH JE IZDRŽAVAO, ONI SE DROGIRALI I PILI! Novi detalji horora u Paraćinu: Maćeha se plašila Milice i Marka!

Autor:

Hronika

06.02.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani su šokirani onim što dešava.

OTAC IH JE IZDRŽAVAO, ONI SE DROGIRALI I PILI! Novi detalji horora u Paraćinu: Maćeha se plašila Milice i Marka!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Marko P. (23) izbo je sinoć oko 22 sata u selu Trešnjevica kod Paraćina svog oca čak 41 put kuhinjim nožem, dok ga je ćerka Milica P. (27) držala.

On je prvo bio u bekstvu, ali se brzo predao policiji kojoj je priznao i da je ubio maćehu Marinu M. Policija je izašla na teren i zatekla nesrećnu ženu u lokvi krvi.

Stanovnici ovog mesta šokirani su onim što se dogodilo.

Za stariju Milicu (27) i njenog brata Marka kažu samo „Sačuvaj bože“. Pričaju da su oboje bili zavisni od droge i alkohola, te da je verovatno sve to zajedno kumovalo najpre svađi, a zatim i zločinu.

- Oni su živeli sa ocem u lepoj kući zahvaljujući babi i dedi koji su radili u Austriji i ostavili su im i dosta para, a sami ništa nisu radili. Otac Miloš ih je oboje izdržavao tako što je vukao drva iz planine i prodavao ih, ali oni nisu nikada bili zadovoljni – priča sagovornik Novosti.

Svi su šokirani time što je sin zadao ocu čak 41 ubod kuhinjskim nožem u telo, a još više saznanjem da je ubijena i njihova maćeha Marina.

Ona je živela u svojoj kući, a ne sa svojim partnerom, upravo zbog straha od Marka i Milice.

Policija je nakon što je završen uviđaj iz kuće iznela šipku dužine oko 1.5 metara, piše Blic, za koju se sumnja da je šipka kojom su ocu nanesene povrede.

On je zadobio teške telesne povrede, a nakon napada je uspeo da pobegne kod komšije i odatle pozove policiju i hitnu pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading