UŽASNA NESREĆA KOD GRDELICE! Devojka na mestu ostala mrtva, njenim prijateljima lekari se BORE ZA ŽIVOT

Autor:

Hronika

05.02.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila na starom grdeličkom putu.

UŽASNA NESREĆA KOD GRDELICE! Devojka na mestu ostala mrtva, njenim prijateljima lekari se BORE ZA ŽIVOT

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Na putu Leskovac – Grdelica rano jutros dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je mlada devojka izgubila život, a troje njenih prijatelja zadobilo teške telesne povrede i hitno prebačeno u Univerzitetski klinički centar Niš, potvrđeno je u leskovačkim zdravstvenim ustanovama, navodi Jugmedia.

Prema tim izvorima, nesreća se dogodila na starom grdeličkom putu oko 3 sata. Svi su bili u jednom automobilu.

- Devojka je na licu mesta izdahnula i nije joj bilo spasa, a mladići su hitno prebačeni u urgentni centar Opšte bolnice Leskovca, gde im je ukazana sva neophodna pomoć i odatle su transportovani za KC Niš - rečeno je Jugmedii.

Mladići su: P. M. (23), N. S. (18) i još jedan mladić star 17 godina. Imaju teške povrede u vidu nagnječenja kičme, vrata, glave i grudnog koša, a jedan ima i iščašenje ruke.

Prema nezvaničnim innformacijama, svi su iz Grdelice ili okoline. Nezvanično, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom koji je sleteo s kolovoza i više se puta prevrnuo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading